Nnywellness.com

Hvis du Flash en Verizon telefon til Cricket kan du fortsatt bruke Internett?


De fleste Verizon kunder som ønsker for å bytte til Cricket kan bruke både stemme og tekst med minimal vanskelighetsgrad. Multimediemeldinger og Internett-tjenester er et mer komplekst problem, med kompatibilitet varierer fra én forekomst til en annen. Mens både Verizon og Cricket er separat og bærere, gjør de bruker for mye av den samme teknologien for trådløse nettverkene.

CDMA-nettverk

Både Cricket og Verizon operere koden divisjon flere tilgang nettverk, betyr at de bruker samme overføring utstyret. Dette gjør dem mer eller mindre utskiftbare for grunnleggende funksjoner som telefonsamtaler og vanlige tekstmeldinger, selv om mer komplekse funksjoner som Internett krever ytterligere konfigurasjon for kompatibilitet.

4G LTE dekning

Cricket støtter også 4G LTE, den nyeste standarden i CDMA overføring fra publikasjonen. 4G LTE er ikke tilgjengelig i alle Cricket Dekningsområder, bør støttes områder aktivere LTE kompatible telefoner på LTE nettverket. LTE er primært et data overføringsmedium, betyr støtte er bare verdt med enheter som skal operere på Internett og andre data-tjenester etter blir blinket til Cricket.

Låse opp enheten

Låse opp en Verizon enhet for bruk på Cricket er en komplisert prosess, som krever flere viktige skritt. Det første trinnet krever bestemme hvorvidt telefonen har en koden for leverandøren, og hvis så, endre koden til en nøytral kode. Herfra kan telefonen omprogrammeres med en ny foretrukket Roaming liste. På dette punktet, kan det være aktivert og programmert med det nye telefonnummeret. Du må også aktivere telefonens NAM programmering av innstigning en spesiell koden til andre deler av settings-menyen eller ved å ringe et nummer som er spesifikke for det nye nettverket. Følgende er en generalisering, som hvert enkelt håndsett har sin egen nyansene i løpet av prosessen. I de fleste tilfeller er finne en profesjonell den beste måten å sikre maksimal kompatibilitet med det nye nettverket.

Kompatibilitet

Når telefonen er riktig ulåst, vil omprogrammeres og reaktivert som Cricket enhet, du kunne teste kompatibilitet ved å prøve å bruke ulike funksjoner, inkludert Internett. Internett vil variere avhengig av kompatibilitet selv og/eller kvaliteten på låse. Tilgjengelige data Nettverksalternativer i dekningsområdet din Cricket kan også begrense Internett-tilkobling.

Digital Millennium Copyright Act etterlevelse

Låse opp telefoner uten tillatelse fra teleoperatøren kan være et brudd på Digital Rights Millennium Copyright Act. I 2012 forventes cell phone opplåsing lenger av DMCA, selv om praksisen er bare et problem hvis transportøren problemer en klage. Mange operatører kan overtales til å låse opp telefonen for deg så lenge egnet årsaken for prosedyren, og kontoen er i orden. Hvis du ikke får denne tillatelsen, du fortsetter med en låse kan anses som en forbrytelse og føre til juridiske konsekvenser.