Nnywellness.com

Flytte en e-postliste i iPhone 4


Flytte en e-postliste i iPhone 4

IPhone 4 er en berøringsskjerm smarttelefon utviklet av Apple. Den er tilgjengelig for både CDMA og GSM-nettverk. Den er utstyrt med en 1 prosessor og 512 MB minne. Lagringskapasitet kan variere fra 16 gigabyte til 32 gigabyte avhengig av modell. IPhone 4 har en HD-5-megapixel kameraet på baksiden og en annen standard VGA-kamera på fronten for videosamtaler. Wi-Fi, Bluetooth og USB-tilkobling er integrert. IPhone 4 leveres forhåndslastet med Google Maps, digitalt kompass, Web nettleser, mediespiller og e-post. En e-postkonto kan enkelt sette opp på din iPhone 4. Når e-postkontoen er konfigurert, vil din email-listen automatisk gå til iPhone 4 e-programmet.

Instruksjoner

• Kontroller at iPhone er koblet til Internett. Trykk "Innstillinger" på startsiden. Trykk "WiFi" og deretter merke igjen på "OFF" for å slå den på (hvis det var tidligere av). Velg et trådløst nettverk fra listen over tilgjengelige nettverk. Hvis nødvendig, angir du passordet og trykk "Join" i nedre hjørne av skjermen. Hvis det finnes ingen trådløse nettverk, vil enheten koble til Internett over mobildatanettverk.

• Trykk "Innstillinger" og trykk deretter "E-post, kontakter, kalendere." Trykk på "Legg til konto." Velg fra listen over e-tjenester, inkludert Microsoft Exchange, MobileMe, Gmail, Yahoo! Mail, Aol og andre. Etter å trykke en av e-tjenesten, skriver du inn fullstendig navn, gyldig e-postadresse og passord i de respektive tekstfeltene. Trykk "Neste" på øvre venstre hjørne av skjermen. Tapp tjenestene du vil knytte til den valgte e-posttjenesten som e-post, kalendere og Merk. Trykk "Lagre" for å lagre innstillingene.

• Trykk "Mail" nederst på Hjem-skjermen på iPhone 4. Trykk på ønsket e-kontonavnet under "Innboks"-kategorien. Du kan vise alle e-postmeldinger fra denne kontoen som e-postlisten flyttes automatisk til din iPhone 4.