Nnywellness.com

Hvordan konvertere HDTV-signaler til analogt TV Signal


Hvordan konvertere HDTV-signaler til analogt TV Signal

Analoge TV ennå ikke helt foreldet; mange familier fortsatt se deres favoritt TV-programmer på disse fjernsynsapparater. Problemet er at nesten hver stasjon har gått digital, og du må konvertere HDTV-signaler til å arbeide med analog TV. Du kan bruke en digital til analog omformer for dette formålet. En analog TV koblet med en omformer vil motta digitale signaler og viser digital kringkasting. Avmerkingsboksen converter lar deg motta signaler, som kabel-boksen, men det ikke kan nødvendigvis viser full digital kvalitet.

Instruksjoner

• Koble analoge TV fra veggen.

• Fjerne ledningen fra eksisterende antennen som er koblet til TVEN. Plugg denne ledningen inn i porten "Antenne i" i boksen omformer.

• Koble den ene enden av den nye kabelen til porten "Ut til TV" på boksen omformer. Koble den andre enden inn i porten "Antenne i" på TV.

• Slå på TV og omformer boksen. Still TV kanal 3 eller 4. Bruke fjernkontrollen som fulgte med boksen omformer å følge den programoversikt for sett opp. Trykk på "Menu"-knappen på fjernkontrollen og bruk opp og ned for å velge funksjonen "Kanalsøk." Ved å aktivere denne funksjonen, starter automatisk TV leter tilgjengelig HDTV-kanaler i ditt område.

• Regelmessig skanne alle tilgjengelige kanaler i ditt område. På denne måten vil du fange opp signaler fra en ny TV-kanal.