Nnywellness.com

Hvordan synkronisere iPhone Over WiFi


Den tradisjonelle måten å synkronisere en iPhone innebærer hooking det opp til en USB-kabel og koble den til en datamaskin som har iTunes på. Hvis du tar til høyre trinnene, kan du også synkronisere iPhone over et trådløst nettverk. Fra tidspunktet for publikasjonen, kan du kjøpe et program for en "låst" eller "jailbroken" iPhone å gjøre dette mulig. I nær fremtid, lanserer Apple dette som standard for det nye operativsystemet.

Instruksjoner

Bruke Wi-Fi Sync-programmet

• Jailbreak iPhone. Dette innebærer låse iPhone med et program og ved å fylle ut en serie med trinn. Det kan være komplisert, men det kreves før du kan bruke Wi-Fi Sync evnen.

• Besøk Cydia store på http://cydia.saurik.com/store/ og kjøpe trådløst synkronisering-programmet. Programmet omkostningene $9.99.

• Dataoverføre det ledig søknaden for datamaskinen fra utviklerens hjemmeside på http://getwifisync.com/. Du trenger dette programmet installert på datamaskinen før du kan bruke Wi-Fi sync-programmet.

• Kjør programmet på din iPhone når den er installert. På dette punktet, vil den synkronisere informasjonen på din iPhone med informasjonen på iTunes-kontoen din lagret på datamaskinen.

Apple operativsystemoppdateringen

• Last ned oppdateringen for iOS 5 programvaren når det blir tilgjengelig i 2011. Denne programvareoppdateringen har mer enn 200 funksjoner, hvorav ett er trådløst Sync. Laste ned programvareoppdateringen, koble iPhone til datamaskinen med USB-kabelen og synkronisere den til iTunes.

• Koble telefonen for lading. Trådløst synkronisere evnen er utformet til å starte automatisk synkronisering når du kobler telefonen til å lade.

• Tillate iPhone til slutt synkronisering før du bruker det igjen. Dette vil synkronisere alle videoer, filmer og sanger uten å koble enheten til datamaskinen.