Nnywellness.com

Hvordan koble opp hjem subwoofere


Hvordan koble opp hjem subwoofere

Drevet subwoofere pumpe opp bass i et hjem teater for en tilfredsstillende rumble i action-scener i filmer og musikk du kan føle som hører. En subwoofer kobles til en audiovisuell mottaker som dirigerer bass signalet gjennom en dedikert subwoofer-kabel. Fordi sub har en innebygd forsterker og leverer sin egen makt, er mottakeren gratis å kjøre andre høyttalere koblet til systemet. Med en enkel audio adapter er det mulig å koble to subwoofere til samme mottaker tilkoblingen uten tap av signal og en alvorlig økning i bassrespons.

Instruksjoner

• Plass subwoofere i rommet der boksene knebøy ikke komme i veien, men nær nok til å koble til mottakeren. Unngå å skyve subs direkte mot en vegg, som kan redusere noen av bassen. Subwoofer kabler finnes i ulike lengder, så kjøpe to med samme lengde, for hver sub. Tredje kabelen kan være for tilkobling til mottakeren.

• Koble en subwoofer kabel fra "Ut til SUB"-kontakten på baksiden av AV-mottakeren til en av kontaktene på Y-kort.

• Koble en andre subwoofer-kabel til en av kontaktene Y-kort og koble den tredje sub-kabelen til gjenværende kort kontakten.

• Koble den andre enden av hver subwoofer kabel til inngang på baksiden av hvert sub.

• Koble ubåter og mottakeren til elektrisitet, og deretter slå på strømmen og justere volum-bryteren på baksiden av sub til ønsket nivå.

Tips og advarsler

  • Koble subs og AV mottakeren fra elektrisitet under tilkobling subwoofer kablene til komponentene. Dette hindrer en potensielt skadelig overspenning.