Nnywellness.com

Spesifikasjonene for en Dyna-Cam-motor


Dynacam motoren ble opprinnelig dannet av Dr. Karl Herman sammen med Sjøforsvaret. Utformingen av motoren har blitt forbedret for å tillate installasjon av nytt tilbehør. Mer enn førti Dynacam motor prototyper er bygget og testet de siste to tiårene. Dynacam motoren er brukt i marine, industrielle, fly, kraftig bil og militære innstillinger.

Tekniske spesifikasjoner

Diameteren på grunnleggende Dynacam motoren er ca 13 inches. Den har en lengde på førti inches og den veier totalt 265 pounds. Noen av fordelene presentert av en Dynacam motor med lavere produksjonskostnader, en størrelse som er mindre med femti prosent, motordeler som kan bli erstattet og femti prosent færre. Motoren tilbyr drivstofføkonomi og mindre størrelse resultatene i motoren blir lysere. Motoren kan aktivere høy effektivitet Propeller med lav bråk produksjon.

Design spesifikasjoner

Dynacam motoren er en fire-takts motor med en unik design som erstatter den konvensjonelle Veivaksel og stempelstang designen med to sylindriske motorblokker. Den har en aksial cam-stasjon, tolv forbrenning kamre og en stempelmotor. Hver av de to sylindriske motorblokker har opptil seks sylindre som ordningen er parallell rundt sentrum akselen. Sylindere har seks dobbel endte stempler som kan skyte frem og tilbake mellom parallelle sylindere av de to blokkene. Tilbehør systemene på ytre del av motoren behandle luft tilsig og olje flyt. Motoren er flytende avkjølt og kan bruke flere typer drivstoff.

Hestekrefter, dreiemoment og HP rangeringer

Den Dynacam har en naturlig pustende hestekrefter rating på 200. Med turbolader det kan nå 350 hk og tilsvarende kjøles Inter opptil 450 hestekrefter. Motoren gir 200 hk ved 2000 RPM og 175 HP 1600 RPM. Det har også 650 ft.lb dreiemoment på 1200 RPM og 525 ft.lb dreiemoment på 2000 RPM.