Nnywellness.com

Hvordan du rapporterer ulovlig DVD kopier


Ulovlig bootleg og falske DVD-salg bryter Digital Millennium Copyright Act av 1998. Piratkopiering DVD er produsert både utenlands og i USA. Fordi selgere er krenkende på produsentens opphavsrettslig vern, bør du rapportere DVD-plater. I tillegg selgere rapporterer ofte ikke DVD inntekt og dermed de betaler ikke skatt.

Instruksjoner

• Samles relevant informasjon, for eksempel navnet på personen som leverer eller gir det illegal eksemplarene. Også forberede adressen og tid når DVDer selges. For eksempel markere om du kan kjøpe DVDer på når som helst på en bestemt plassering, eller hvis salget er begrenset til helger. Du sannsynligvis trenger ikke å utlevere informasjon om deg selv. Men må du ordne så mye om ulovlig DVD virksomheten som mulig.

• Kontakt juridiske produsenten eller produsenten direkte og informere dem om den brudd innholdsleverandørers. Du kan få kontakt med Motion Picture Association of America (. mpaa.org). Ved mottak konkret informasjon, kan selskapet som er å bli utsatt forfølge violator, som ved å sende et forslag til en kjennelse for å stoppe salg eller en sak å få OPPREISNINGS.

• Informere forhandleren. Nettsteder som ebay.com lette utallige transaksjoner mellom kjøpere og selgere. Hvis du kjøper en ulovlig DVD fra en selger som ikke beskrive produktet nøyaktig (dvs. du kjøpte en DVD som du senere oppdaget er ulovlig), varsler deretter forhandleren.

• Meld fra til Business Software Alliance (. bsa.org). BSA fremmer konfidensiell piratkopiering rapporter via sin nettside eller telefon på 1(888) NO-PIRATKOPIERING, mandag til fredag. Ved å rapportere ulovlige DVDer, vil du være kvalifisert for en BSA belønning.

• Gjøre en klage med Federal Bureau of Investigation og Federal Trade Commission. Du kan kontakte FBI gjennom tips.fbi.gov og FTC gjennom ftccomplaintassistant.gov. Ved å motta informasjon om ulovlig DVD salg, kan FBI og FTC registrere statistikk og arbeide med lokale politi å løse forbrytelsen.

Tips og advarsler

  • Kontakt din lokale politiet for å finne ut om det er en arbeidsgruppe som håndterer ulovlig DVD-salg. Du kan også postere en rapport med ripoffreport.com slik at andre forbrukere er klar av ulovlig DVD.
  • DVDer flyktningen vokser og er vanskelig å eliminere fordi når en operasjon avsluttes, en annen vil utvikle et annet sted.