Nnywellness.com

2005 landet Coach spesifikasjoner


Bob Lee etablert landet campere i 1973 som bilen selskap som produserer klasse A fritidskjøretøy. I 1987 endret land camperne navnet til «Land Coach Holdings Incorporated.» Siden da er flere varianter av landet Coach campingbiler utgitt, inkludert 2005 landet Coach Inspire.

Drivverk og ramme

2005 Inspire er utstyrt med en 400 hestekrefter Caterpillar C-9 8,8-liters motor med dreiemoment 1100 fotpund på 1300 rpm. Standard overføring er en sekstrinns automatisk med to overdrive tannhjul. Det er også utstyrt med DynoMax kabinettet, landet coachens egen spesiell kabinettdesign. Akselavstand varierer fra 36 føtter til 40 fot, avhengig av modellen og plantegningen. Alle modeller er laget med en tube stål bur struktur, vakuum-limt gulv og vegger, en glassfiber eksteriør, glassfiber tak med stål rør innramming og laminert sammensatt etasjer.

Interiøret funksjoner

2005 Inspire modellen leveres med flere elektronisk utstyr, inkludert en 27-tommers flatskjerm-TV, en Videospiller med fjernkontroll og et fire høyttalee-lydanlegg. Korrektur fasiliteter inkluderer en mikrobølgeovn med makt hette, firedørs toveis kjøleskap og en tre-brenner kokk-topp med en solid-overflate dekket. Kjøkkenet er utstyrt med solid-overflate benkeplater, rustfritt stål to Kummer vask og en automatisk luftventilen med sensor regn og dobbel kuppel. Soverommet leveres som standard med dobbeltseng, en skyve speilet garderobe, en kommode, teppebelagte gulv og 20-tommers TV med fjernkontroll. Alle Inspire modeller er også leveres med varmeanlegg.

Oppgraderinger og priser

Inspires Interiør oppgraderinger inkluderer en kraftigere klimaanlegget, makt plasser for fører og passasjer, en Panasonic DVD hjemmekino system med surroundlyd, rustfritt stål firedørs kjøleskap og en digital projeksjon kino pakke. Interiør design kan oppgraderes til kirsebær eller lønn cabinetry. Korrektur fasiliteter kan også oppgraderes, og en vaskemaskin / tørketrommel kan installeres. 2005 landet Coach modellene er priset fra $ 183 000 til $279,000 i slutten av 2010.