Nnywellness.com

Ideer for talemeldinger


Ideer for talemeldinger

Når en oppringer når talemeldinger, maler meldingen hører han et bilde av deg. Hvis det er noen har du aldri snakket med før, din talemelding vil gi ham et inntrykk av hvem du er. Om meldingen er profesjonell, vennlig og morsomme, er talemeldingshilsenen en forlengelse av personligheten din. Det finnes mange ideer for talemeldingshilsener avhengig av meldingen du vil formidle.

Datastyrt hilsen

Noen foretrekker kanskje bruke standard datastyrt hilsenen som bare annonserer telefonnummeret oppringeren har nådd, og ber om at hun igjen en beskjed. Dette er ikke den mest originale talemeldingshilsen, gir det deg mer privatliv siden oppringeren ikke vil høre stemmen eller navn. Hvis du foretrekker at oppringerne ikke vet noe mer enn telefonnummer, er dette meldingen talemeldingsalternativet bruke.

Personlig hilsen

Hvis du vil legge et personlig preg til meldingen, kan du registrere hilsenen i din egen stemme. Kunngjøre ditt navn, nummer og invitere dem til å legge igjen en beskjed. For eksempel, har "Hei, du nådd Jane Doe på 937-555-1212. Jeg er ikke kjøpedyktig ta samtalen akkurat nå, men hvis du lar navn og nummer, jeg vil komme tilbake til deg så snart som mulig." Etter navn vil denne meldingstypen la oppringeren vet hun definitivt har nådd den rette personen; Det er også mer personlig, og er generelt mer vennlig enn standard datastyrt hilsenen. Du kan registrere alt du vil i en personlig melding talemeldingshilsen la samtalen vite så mye eller så lite om deg som du ønsker.

Profesjonell hilsen

Når det gjelder ditt forretningsliv, skal din talemelding profesjonelt. Øvelse gjør mester i dette tilfellet. Komponere et skript å følge, ord for ord, når du registrerer denne meldingen. En profesjonell hilsen bør inneholde navnet ditt, firmanavn, en innbydelsen å forlate en detaljert melding og en alternativ måte å få umiddelbar hjelp i nødstilfeller; Dette kan være din Assistentens telefonnummer eller veileders tall.

Humoristisk melding

Mange mennesker velger å opprette humoristisk talemeldinger som er utformet for å få en latter fra deres oppringere. Det er mange skript for humoristisk ideer for talemeldinger på Internett eller du kan opprette en egen. Disse er best brukt på telefoner der du får ikke profesjonell samtaler. Siden dette er din personlige humoristisk hilsen, kan du registrere alle typer spøk du vil, alt fra godmodig og rene til de litt mer racy eller kontroversielle.

Nedlastbare meldinger

Hvis du har en hard tid kommer opp med din egen talemelding og ønsker noe annet, velge blant mange av pre-innspilte hilsener tilgjengelig. Noen av dem er rett og slett morsom oppringere får et kick av dem. De fleste av disse hilsener er MP3 eller WAV-filer som du kan laste ned til datamaskinen og spille spille dem på telefonen.