Nnywellness.com

Hvordan heie fungerer på Android


Hvordan heie fungerer på Android

Selv om mange brukere av Android-enheter er fornøyd med standardkonfigurasjonen hvis du roten enheten har du mye mer kontroll over måten programvaren og maskinvaren arbeidet. Du kan optimalisere enheten deres egne bestemte behov og maksimere ytelsen eller tilgang til skjulte funksjoner av maskinvare som er normalt utilgjengelige. Heie en Android-enhet er ikke en vanskelig prosess, men du bør følge instruksjonene nøye for å unngå problemer.

Hva er Android?

Android er et operativsystem utviklet av Open Handset Alliance for mobile enheter, for eksempel smart-telefoner og tabletter. Google ledet design og utvikling av Android og utgitt mye av koden i henhold til Apache License. Basert på Linux-kjernen, Android er et åpent system, og lar utviklere full tilgang til en enhet, slik at de kan lage programmer som bruker enheter til sitt fulle potensial. Tredjeparts programvare kjøres under samme retningslinjer som enheter interne programvaren, slik at full kontroll over enheten med brukeren tilpasse deler av systemet.

Hva er Rooting?

Heie en Android-enhet lar deg få tilgang enheten som rotbrukeren med den høyeste tilgangsnivå å gi deg full kontroll. Som de fleste operativsystemer bruker Android ikke bruker rotnivået som standard for å hindre mindre brukere får tilgang til systeminnstillinger som kan hindre at programvaren fungerer hvis feilkonfigurert. Heie enheten gir deg full kontroll over operativsystemet, slik at du kan oppgradere til den nyeste versjonen, lage modifiseringer å OS eller kjøre din egen programvare. Du kan skreddersy innstillingene for bestemte enheten for å forbedre ytelsen eller utføre endringer som overklokking din CPU. Heie Android enheten er lovlig og du finner programmer som drar nytte av grunnfestet anordninger anvendelig fra funksjonær Android marketplace.

Hvordan å Root din Android-enhet

Du må laste ned en passende programvarepakke fra Internett som SuperOneClick, Z4Root eller Universal AndRoot for å root din Android-enhet. Det er mange ulike Android telefoner tilgjengelig fra en rekke produsenter rooting prosesser varierer avhengig av røret og Android-versjon installert. Forskjellige rooting programmer fungerer for forskjellige enheter trenger å sikre du finner et program kompatibel med den aktuelle modellen. Før du bruker et rooting program kan du sikre at du har den nyeste versjonen for maksimal kompatibilitet og funksjonalitet. Når du har valgt et passende program kan du finne mange detaljerte trinnvise veiledninger på Internett som beskriver hvordan du bruker programmet til roten enheten.

Risikoen for heie

Heie Android enheten er en lavnivå prosess, som kan stoppe enheten fungerer dersom ikke utført korrekt. I de fleste tilfeller, hvis rooting prosessen mislykkes, kan du utføre en fabrikk restarte på enheten å laste et fungerende operativsystem, selv om dette vil miste data du har lagret på telefonen. Derfor bør du alltid ta en full sikkerhetskopi av enheten før du prøver å få root-tilgang. Heie en enhet på garantien ugyldig normalt, men når et problem oppstår med du kan vanligvis utføre en fabrikk restarte før retur til produsenten. I verste fall er det mulig å permanent "murstein" en enhet, forlater den klarer å starte, men hvis du følger prosedyrene riktig dette er lite sannsynlig vil forekomme.