Nnywellness.com

Vizio TV gjenkjennes ikke som en annen skjerm


Koble datamaskinen til en Vizio TV å benytte den andre skjermen er ikke alltid en plug-and-play-opplevelse. Problemer med å koble en datamaskin til en Vizio TV kan resultere fra datamaskinens skjermoppløsning, hvordan en koblet ekstern overvåke er konfigurert til å vise, maskinvareproblemer og selv en datamaskin sove eller dvalemodus. Feilsøke problemet å pin ned problemet kan du raskt få de to enhetene arbeider i harmoni.

Datamaskinen oppløsning

Datamaskinens skjerm kan ikke vises på Vizio TV-skjermen hvis datamaskinen oppløsning ikke støttes av TV. Du kan endre datamaskinens skjermoppløsning under utseende og personalisering i Kontrollpanel. En liste over støttede PC-oppløsninger kan finnes i håndboken som fulgte med TVEN Vizio.

Ekstern skjerm datamaskininnstillinger

Du kanskje ikke har datamaskinen satt til å sende bildet automatisk til en koblet ekstern skjerm. Du kan ta en dialogboks du maskininnstillingene ekstern skjerm ved å trykke "Windows" og "P" på samme tid. Hvis "Datamaskinen bare" er valgt, vil ikke datamaskinen har skal produseres til en ekstern enhet. Du må velge en av de andre utgang visningsalternativene - kopi, Utvid eller projektoren bare - Utnytt TVEN Vizio som en ekstern skjerm.

Videokabel

Videokabelen du bruker for å koble datamaskinen til TVEN Vizio kan være skadet eller ødelagt. Kontroller kabelen for tynnslitt eller kutt. Kontrollere kontaktene på en HDMI og VGA-kabel for skade, for eksempel en bøyd linje eller bøyde eller mangler pinner i kontaktene. Hvis du ser noen skade, prøve benytter en annen kabel som du vet fungerer om kabelen er problemet.

Datamaskinen sove/dvalemodus

Kontroller at datamaskinen ikke er hvile- eller dvalemodus. Selv om datamaskinen er konfigurert til å sende sin skjerm til Vizio TV som en ekstra skjerm, vises ikke dataskjermen på TV-skjermen hvis datamaskinen eller dvalemodus. Du kan fortelle om Vizio TV oppdager datamaskinen ved å se på TV-skjermen. Hvis skjermen er blå og en "No Signal" melding i øvre venstre hjørne, datamaskinen ikke finner; Hvis skjermen er svart, datamaskinen registreres, men er hvile- eller dvalemodus.