Nnywellness.com

Hvordan du hekte en Blu-Ray & HD boks til min HDTV


Hvordan du hekte en Blu-Ray & HD boks til min HDTV

Mens HDTVer kan levere HD-video, krever de spesielle enheter for å gi HD-innhold. I en standard hjemmekino er to av disse Blu-ray-spillere og HD kabelbokser. Hver av disse enhetene kan du se høyoppløst video på din HDTV. Trekke opp disse enhetene krever bare grunnleggende kunnskaper.

Instruksjoner

• Slå av HDTV.

• Undersøke din HDTV er port valget på forsiden og baksiden for å finne den beste måten å sette opp begge enhetene. For å vise HD-innhold, stoler din Blu-Ray spiller og HD-boksen på komponent eller HDMI-kabler. Mens HDMI gir den enkleste installasjonsprosessen og beste video kvalitet, kan komponent kabler fortsatt vise HD-video. Installasjonsprosessen for begge enhetene avhenger på hva porter ditt HDTV funksjoner.

• Bruk en komponent eller HDMI kabel for å koble hver enhet til din HDTV. For en tilkobling til HDMI-basert, bruke en HDMI-kabel til å koble hver enhet til HDTV med tilhørende HDMI-porten. På HDTV, Blu-Ray spiller og HD-boksen, vil HDMI-porten være en semi rektangulære port merket "HDMI."

Component video kablene er ligner på sammensatt kabler, bortsett fra de er farget annerledes.
Bruk komponentvideokabelen for å koble ønsket enhet til TV for komponent video-baserte tilkoblinger. Komponent kabler funksjon en rekke grønt, blått og rødt plugger i begge ender---koble hver plugg til tilsvarende farget kontakten på HDTV og HD-innhold innretning å fullføre installasjonen. For Blu-rokke spilleren, vil HDTV og HD-boksen, HDMI og komponent-videoporter være på hver enhet baksiden.

• Slå på TVEN og bytte sine visningsmodus til ønsket format---for HDMI-baserte enheter, bytte TV/Video alternativer til "HDMI," for eksempel---for å begynne å bruke HD-enheter.

Tips og advarsler

  • Hvis HDTVEN har kun én HDMI-port og en komponentvideoporten, må du velge hvordan hver enhet kobles til TV.