Nnywellness.com

Er Vizio TV noe bra?


Vizio hevder å være Amerikas raskest voksende HDTV og forbrukeren elektronikk selskapet. Selskapets motto er "der visjon møter verdi." Vizios produkter tilbyr funksjoner og høy kvalitet til en verdi. Deres salgsvekst har vist styrke og suksess for selskapet. Imidlertid er TV noe bra? Selvfølgelig forbrukerelektronikk har ytelsesnivåer du kan vurdere, men prisen rimelig og forbrukernes preferanser er et spørsmål for en privatperson å bestemme.

Vizio merkevarebygging

Vizio har satt som mål å gi forbrukeren et høykvalitets produkt til en verdi, og synes å ha oppnådd dette. Selskapet tilbyr funksjonsrike TV til en konkurransedyktig pris. Salg har vært høyt over de siste årene.

Bildekvalitet

Når du sammenligner Vizio TV, side ved side, med andre merkevarer som Sony og Samsung, du kan se forskjell. De nyeste Samsung-modellene har en dypere og rikere bilde, spesielt merkbart når du ser på sportsarrangementer. Det betyr at bildekvaliteten Vizio er dårlig, det er bare at Samsungs teknologi gir litt bedre bildekvalitet for en høyere pris. En faktor å merke seg er at når du viser en Vizio TV fra siden eller over eller under en direkte siktelinjen, kvaliteten på bildet reduserer merkbart.

Tekniske spesifikasjoner

Vizio tilbyr sammenlignbare tekniske spesifikasjoner til andre merker. Oppdateringsfrekvensen, piksler, farger, lyd, komponent innganger og størrelsen på TVer sammenliknes med konkurrentene. Det var noen negative vurderinger på consumer mening nettsteder om Vizio (se link i ressurser). En klage involvert plasseringen av komponentenes innganger og lesbarheten. En annen klage involvert menyene. En forbruker følte menyene involvert mye rulle til den ønskede funksjonen. Gjennomgå kunde vurdering nettsteder, får du både positive og negative funksjonene Vizio produktene.

Pris

Vizio har stemplet sitt produkt som en verdi. Deres priser er konkurransedyktige, og kan tilby mer verdi enn noen andre TV på markedet.

Kundestøtte

Vizio tilbyr gratis 24-timers telefonen kundestøtte. De har også omfattende online-støtte (se linker i ressurser).

Garanti

Vizio ryggen alle sine TV med en 1 års garanti og en utvidet garanti kan kjøpes direkte fra selskapet.