Nnywellness.com

Hvordan lage sanger til ringetoner på en HTC HD2


Hvordan lage sanger til ringetoner på en HTC HD2

Velge en tilpasset ringetone er en av de første tingene mange brukere gjør når de kjøper en ny mobiltelefon. Tjenesteleverandører og tredjeparts selskaper tilbyr et bredt spekter av ringetone filer du kan kjøpe og installere på din HTC HD2, men du kan også lage en ringetone deg gratis. Hovedforskjellen mellom en ringetone og billboard-topping sangen er lengden. Avhengig av din HTC'S ring, vil ringetone bare ringe i 30 sekunder på de. Bare sette en sang i full lengde som ringetone vil resultere i en delvis sang. For å gjøre en sang ringetone, må du opprette en 30 sekunder eller mindre lyd fil bruke.

Instruksjoner

• Starte lyd redigering programvare.

• Åpne på Fil-menyen og velg "New".

• Bla gjennom mappene for din lydfil, og dobbeltklikk på det når du finner den. Filen vil laste opp til lyd redigere programmet og vises langs en lydbølge graf.

• Spille gjennom lydfilen å sikre det er filen du vil bruke ringetone.

• Merk delen av filen du vil bruke som ringetone. Lydfilen vises langs en lydbølge graf, og du kan klikke og dra markøren for å velge deler av filen. Du kan gjøre din ringetone men lang eller kort du ønsker. Når inndelingen er merket, åpne fil-menyen, og klikk "Lagre valgte." Det merkede området åpnes i et nytt arbeid vindu på grafen lydbølge.

• Åpne menyen "Rediger" og Legg til eventuelle spesialeffekter eller endringer du ønsker til din ringetone. Du trenger ikke å redigere filen hvis du ikke vil, men det gir noen ekstra tilpassingsalternativer.

• Åpne på Fil-menyen, og klikk "Lagre som". Kontroller at du lagrer filen som en "MP3" eller "WAV" fil, som disse er lydfiler som støttes av HTC HD2. Noen lyd redaktører vil be deg om å "Eksportere filen som" i stedet for "Lagre som".

• Koble din HTC HD2 til datamaskinen via USB-kabelen som fulgte med enheten. Koble en ende av USB-kabelen til telefonen, og koble den andre enden inn i USB-porten på datamaskinen. Du vil bli bedt om å starte HTC HD2 file manager når den er koblet til datamaskinen. Du kan nå overføre ringetone til din HTC HD2 og bruke den som ringetone.

Tips og advarsler

  • Hvis file manager ikke starter når din HTC er tilkoblet, kan du åpne telefonens mappen manuelt. Det vil være oppført under "Enheter med flyttbare lagringsmedier" i mappen "Min datamaskin". Dobbeltklikk på mappen for å administrere filer. Du kan deretter Klikk på ringetone-filen, og dra og slipp det i din HTC HD2 mappe. File manager vil gjøre prosessen mye enklere, men bare i tilfelle du ikke bruker en filbehandler, dette er den manuelle måten å overføre filer.
  • Klikk på ikonet "Trygg fjerne isenkram" ligger i datamaskinens system brett før du kobler din HTC fra datamaskinen. Dette sikrer du ikke skadet eller miste data når du kobler fra enheten.