Nnywellness.com

Hvordan koble en mikrofon til en Sony Bravia modell nummer KDL-40V4100


Sonys Bravia KDL-40V4100 HDTV kommer med en Skype-program som lar deg ringe Skype bruker TV. TV ikke har et innebygd kamera eller mikrofon, men så må du koble en mikrofon og kamera tilbehør til HDTV for å bruke programmet. Sony Bravia TV fungerer bare med Sonys førsteparts kamera- og mikrofonenheten, men innstillingen det er like enkelt som å koble en USB-kabel.

Instruksjoner

• Bestem hvor du vil plassere kamera og mikrofon enheten. Sony anbefaler at du plassere enheten i ett av tre steder: foran TV, på TV eller på midten nederst i TV. Hvis TVen er veggmontert, anbefaler Sony bare feste den til toppen eller bunnen av enheten.

• Tar plasten av kroken og loop lås selvklebende bakside på undersiden av enheten og sted enheten på en stabil overflate foran enheten hvis det er din posisjon valgfrihet. Ikke plass enheten for nær TV, da dette kan føre til forstyrrelser. For å unngå dette, plass enheten minst seks inches foran TV. Plasser enheten slik det er i midten av TVs skjermen og trykk enheten på plass for å sikre at det ikke flytte.

• Tar plasten av kroken og loop lås lim bakside på undersiden av enheten og Plasser enheten på toppen eller bunnen av TV hvis du ønsker å montere den på TV. Plasser enheten slik at det er i midten av TVs skjermen og trykk enheten på plass for å sikre at det ikke flytte.

• Koble enhetens USB-kabelen til USB-porten på siden av TV. Med enheten på plass og USB kabel koplet, er mikrofon og kamera enheten klar til bruk med Skype-programmet.