Nnywellness.com

Hvordan lage iPhone ringetoner i Windows


Du kan finne deg begrenset til å kjøpe ringetoner i iTunes siden det er den eneste foreslåtte metoden fra Apple overføre musikk og annet innhold direkte til iPhone. Heldigvis, selv om du bruker Windows, du kan laste ned programvare eller tilgang til ringetone etableringen nettsteder som vil konvertere ringetone det nødvendige formatet slik at du kan overføre den til iPhone. Det viktigste trikset for å få ringetoner fra en Windows- eller Mac-maskin til en iPhone er å kunne importere ringetonen til iTunes. iTunes har et verktøy som filtrerer alle ringetoner.

Instruksjoner

Ringetone opprettelse programvare

• Kjøpe eller laste ned gratis ringetone etableringen programvare. For eksempel kan du kjøpe Joyringtone, MP3 til ringetone 2.0 eller Ringtone Maker. Instruksjoner om hvordan å lage en ringetone, for alle tre, er like.

• Åpne programmet og navigere å "åpne media fil". En boks åpnes på datamaskinen som lar deg søke på musikk på datamaskinen du vil konvertere til en ringetone. Noen programmer lar deg å klikke på "Rip fra CD", og du kan rippe musikk fra en CD som kan konverteres til en ringetone.

• Ved å bruke musen, dra og slipp velgeren i delen av sangen du vil lage en ringetone. Du kan velge noen del av sangen. Klikk på "Play"-knappen hvis du vil spille sangen og merkede valget før konvertere den til en ringetone.

• Klikk på "MP3"-knappen eller "Lag ringetone" alternativet i programvaren, som vil åpne en boks for plasseringen for å lagre filen og konvertere ringetone.

• Åpne iTunes. Klikk på filen og klikk "Legg til filen fra biblioteket." Velg musikk ringetonen du nettopp opprettet. Filen importeres til iTunes, kan du koble iPhone og dra og slippe, eller synkronisere, ringetonen til iPhone.

Ringetone Creation nettsted

• Tilgang til en ringetone creation nettsted, for eksempel makeownringtone.com, ringtonemaker.com eller toneB.com. Hver online ringetone opprettelse nettstedet opererer på samme måte.

• Trykk "Browse." En boks åpnes slik at du kan velge musikken som du ønsker å laste opp slik at du kan konvertere den til en ringetone. Klikk "Last opp."

• Bruk musen til å velge hvilken del av sangen du vil konverteres til en ringetone.

• Klikk "Konverter", som vil starte konverteringsprosessen. Online ringetone nettsiden krever at du må angi mobiltelefonnummeret der ringetonen skal texted til din iPhone. Eller du kan ha mulighet til å laste ned ringetone direkte til datamaskinen der filen kan deretter importere til iTunes.