Nnywellness.com

Hvordan å reparere en HP M305-kamera


Hvordan å reparere en HP M305-kamera

For begjærligheten reise fotograf eller nybegynner shutterbug er en kompakt digital kameraet det ideelle verktøyet. Utgitt av Hewlett-Packard 2004 er M305 et pek og skyt utstyrt med en 3.2-megapixel sensor og MPEG video opptak. Som andre Kompaktkameraer, M305 er pocketable, og er dermed utsatt for slitasje gjennom årene. De fleste modeller kan bringes tilbake til livet etter en kort feilsøkingsøkt og lys reparasjon arbeid.

Instruksjoner

• Lysbildet Åpne batteridekselet på høyre side av den og fjerne de gamle batteriene. Gni bort noen batteriet korrosjon på metall kontakt plater ved hjelp av en blyantviskelær. Tørk kontaktene rent med en mikrofiberklut og sette inn et nytt sett med batterier.

• Tettsittende alle skruene i selve kameraet ytre casing med en mikro stjernetrekker. Over tid kan skruer løsne, forårsaker minutt hull i den elektriske forbindelser og strømbrudd.

• Finn sømmen dreieskiven ytterste objektivet og kamerahuset. Grip munnstykket av en luft viften pære mot sømmen og brann flere serieopptak av luft rundt omkretsen å fjerne støv partikler. Noen ganger forårsake sand eller skitt granulater objektivet å bli sittende fast i kamerahuset.

• Inspisere sømmen for selv justering. Hvis omkretsen vises ujevn når som helst, gjelde press med tomlene fremste linsen dreieskiven er forlenget. Fortsette å skyve til du hører en liten "Klikk," som signaliserer riktig omstilling.

• Rengjør linsen elementet og alle sensorer foran kameraet med en mikrofiberklut. Skitt og fingeravtrykk flekker kan forårsake kameraets lyssensor å gi over - eller undereksponerte bilder.

• Tørr en våt kameraet ved å plassere den i en plastpose halvveis fylt med tørr ris. Fjerne batteriene før du gjør. Tillat at kameraet skal sitte i posen uforstyrret over natten.

Tips og advarsler

  • Hvis din M305 lider av en uopprettelig problem, kan du vurdere å oppgradere til en nyere modell.
  • Ikke forsøk å demontere din M305 hvis du er uerfaren med digitalkamera reparasjon.