Nnywellness.com

Hvor å arbeidsudyktig nærhet Sensor på en Android Smartphone


Hvor å arbeidsudyktig nærhet Sensor på en Android Smartphone

Android-telefoner utstyrt med en nærhet sensor deaktivere skjermen når du holder telefonen nær ansiktet mens du er i en samtale. Poenget er å spare strøm, siden du ikke kan bruke telefonens berøringsskjerm for å sjekke Facebook når du utgir seg for å ta hensyn til samtalen. I tilfelle at mobilskjermen ikke vil slå, eller den lukke av hele tiden, kan det hende du riktig å skylde nærhet sensor. Før du deaktiverer nærhet sensor, men er best feilsøking trinn å først vaske telefonen.

Instruksjoner

Rengjør telefonen

• Slå av telefonen og blåse i høyttaleren med trykkluft.

• Sikre det er ingen rusk eller støv i høyttaleren på mobilen. Om nødvendig kan du bruke en tannpirker eller andre implementere nøye fjerne rusk.

• Start telefonen på nytt og teste nærhet sensor funksjonaliteten til telefonen. Det har blitt bemerket at støv og rusk i dette området av telefonen er felles skyldige for en feil nærhet sensor. Nærhet sensor ligger på toppen av telefonen, og hvis du holder skjermen i en liten vinkel, kan du se sensorer. De ser ut som små hull omfattes av skjermen glass og nær høyttaleren.

Deaktivere sensoren

• Trykk på "Telefon"-ikonet på telefonen for å åpne telefon-programmet. Deretter trykk på "menu" og velg "Innstillinger" eller "Samtaleinnstillinger."

• Deaktiver innstillingen nærhet sensor i denne menyen. Framgangsmåten og verktøy kan variere etter modell av telefonen du eier og hvilken versjon av Android du har. Eldre versjoner av Android kan ikke tillate samme tilgang til maskinvare funksjoner som nyere firmware-versjoner.

• Retest telefonen under en samtale. Hvis du har deaktivert nærhet sensor, bør skjermen ikke slå av når du holder den nær ansiktet, eller hvis du plasserer deg nær skjermen under en samtale.

Tips og advarsler

  • Noen brukerfora har også bemerket at en skjermbeskytter kan forstyrre nærhet sensor. Dette er spesielt sannsynlig hvis skjermen samler støv under den eller den blir skadet nær sensorer.