Nnywellness.com

Hvordan å fortelle hvis en mobiltelefon har fått våt


Å bli våt kan være kiss of death for en mobiltelefon. Fuktskader dekkes ikke av produsentens garanti, og de fleste operatører vil ikke akseptere en telefon som har fått våt for reparasjon eller exchange. Det er mulig å få en telefon som har fått våt igjen, men telefonen kan ha problemer som ikke er umiddelbart åpenbare. Du kan finne ut om telefonen har fått våt etter noen kjennetegn.

Instruksjoner

• Undersøke utsiden av telefonen. Se etter metalldeler i kriker og kroker som viser korrosjon. Se i hodetelefoner og lading jack og områdene mellom tastene. Hvis du ser rust eller misfarging, har telefonen vært utsatt for fuktighet.

• Fjern batteridekselet og batteri. Mange telefoner har utsatt krets og metalldeler inne i batterirommet. Kontrollere om misfarging eller rust.

• Ser for væske skade indikator klistremerke. Alle telefoner har en inni batterirommet, og noen har dem på batteriet også. Se etter et klistremerke om størrelsen på slutten av en blyantviskelær. Hvis klistremerket er heldekkende hvitt, har det ikke vært utsatt for fuktighet. Hvis det er solid rød, har røde x eller sier "VOID", har deretter telefonen fått våt.

Tips og advarsler

  • Noen telefoner har ekstra væske skade indikator klistremerkene inni enheten.
  • Hvis væske skade indikator klistremerket mangler, kan du nøye undersøke metalldeler. Eieren kan ha fjernet klistremerket for å skjule det faktum telefonen har våt.