Nnywellness.com

Hvordan legge til musikk til iPod uten iTunes


Hvordan legge til musikk til iPod uten iTunes. IPod er en stor musikk-spiller, men en av de potensielle feilene er du skal bare bruke iTunes for å legge til musikk til din iPod. For mange mennesker er det ikke en stor avtale at du må bruke iTunes, men iTunes har begrensninger. Det er mulig å legge musikk til iPod uten iTunes ved å bruke annen programvare som kan gi mer frihet.

Instruksjoner

• Definere iPod som en ekstern harddisk. Velg iPod på iTunes-kildelisten når du kobler iPod til datamaskinen. Åpne vinduet iPod innstillinger ved å klikke på "Valg"-knappen i iTunes-vinduet og velger alternativet «Aktiver diskbruk».

• Last ned Floola fra floola.com. Floola er et gratis program som gjør at du administrerer iPoden fra enhver datamaskin ved å kjøre programvare av av din iPod. Støttes på Linux, Mac OS X og Windows.

• Installere Floola ved å flytte programmet til iPod og kjøre programmet fra iPoden. Det er alt det tar, og hvis du vil avinstallere, bare fjerne programmet.

• Legge til musikk av åpne Floola av av din iPod, klikke på "Element"-menyen og velge "Legg til". Du kan nå dra musikk fra datamaskinen til boksen som åpnes, og klikk "Legg til" for å kopiere musikk til iPod. Du kan også utvide "Avansert" alternativer for å angi hvilke spilleliste sangen kopieres til.

• Lukk Floola, løs ut iPod og lytte til musikk. Pass på at du løser ut iPoden før du kobler den fra datamaskinen. Du kan holde "Shift" når du lukker Floola automatisk løse ut iPoden.