Nnywellness.com

Hvordan behandle utbrukte TV


Hvordan behandle utbrukte TV

Det er et eksponentielt økende behov for nyere TV med sin flatskjerm-paneler og deres digital oppløsning. Mange forbrukere frykter de må kjøpe en ny TV på grunn av nasjonale konverteringen kringkaste alle televisjonssignaler digitalt. Med frodig ønske om en ny TV kommer problemet avhending av en gammel en. De to beste måtene å gjøre dette er å finne en måte å passere det på eller kaster den på en miljøvennlig måte.

Instruksjoner

Hvis du er interessert i muligens selge TV eller bare gi det bort gratis, skrive en annonse på www.craigslist.com eller www.freecycle.org. Freecycle er et nettverk av personer med sikte på å holde elementer ut av deponier ved å sende dem til andre forbrukere. På Craigslist, kan du gi elementer bort eller selge dem for profitt. Det er gratis å legge inn en annonse på begge sider, og du kan konsentrere deg om din geografiske plassering.

Vurdere bare gir TV bort til en bekjent eller et familiemedlem. Det kan hende at en Høyskolestudent for dårlig råd til en nyere, mer høyteknologiske TV. En eldre person kan ikke være interessert i nyere modeller. Hvis du sender en ikke-digitale TV, vil den som tar det kunne motta sendinger hvis hun har kabel eller DSL. Hvis du sender din gamle modellen på noen bruker kanin øret antenner, trenger hun å kjøpe en omformer for å motta digital kringkasting signalet etter februar 2009. For mer informasjon om at konvertering og $40 av kuponger, se myndighetenes nettside på www.dtv2009.gov.

Besøk webområdet for e-tillitsvalgte (link under ressurser nedenfor) for å finne en gjenvinne i ditt område som oppfyller strenge miljøreguleringer. TV er chock full av farlige stoffer som bly, krom og kvikksølv. De er giftige monstre i en søppelfylling. Disse drop-off plass kan en avgift, men gjøre din del for miljøet til gjenbruk settet eller Resirkuler settet før du bare kaste den bort.

• Ta din gamle TV til ideelle steder som Frelsesarmeen eller Goodwill butikker. Dette er et godt valg hvis du ikke selger TV med noen av nevnte trinnene.