Nnywellness.com

Hvordan kan folk spare fossilt brensel?


Hvordan kan folk spare fossilt brensel?

Oljesøl og overflødig klimagasser er resultatet av den moderne verdens avhengighet av olje, kull og naturgass. Forskere utvikler måter å utnytte energi fra vind, vann og solen. Men det er ting vi kan gjøre nå for å beskytte miljøet og spare våre begrensede ressurser.

Transport

Energieffektive biler, spesielt hybridbiler, hjelpe spare bensin og blir mer rimelig. Ifølge US Department of Energy gjennomsnitt en hybrid modell 51 miles per gallon (mpg) av bensin i bykjøring fra 2010, sammenlignet med rundt 20 til 30 mpg for konvensjonelle biler; noen luksusbiler gjennomsnittlig så lite som 8 mpg. Carpooling og masse transitt reduserer det totale energiforbruket. Sykler og gå bruker ikke fossilt brensel og god former for trening.

Elektrisitet

Energieffektive boliger og apparater kan hjelpe lavere strømregninger mens bevaring av fossilt brensel, og de får eiere berettiget til skattefradrag. Skru ned termostaten om natten, og når du forlater huset og koble ubrukte enheter. Redusere oppvarming og kjøling kostnader ved La sollys til huset om vinteren og holde den i sommer.

Resirkulering

Bekvemmeligheter av moderne liv - fra din tannbørste til bilen, bruke energi å produsere, pakke, distribuere og senere forkaste. Bidra til å spare fossilt brensel ved gjenbruk og resirkulering elementer.