Nnywellness.com

Hvorfor bildet og farge er Fuzzy på min Hitachi bak projeksjon TV


Grunnene for å oppleve en uklart bilde på en Hitachi bakprojisering TV er numeorus. Du kan motta forstyrrelser fra radiosignaler eller elektrisk utstyr, et spøkelse bildet eller en kornete skjerm. Etter å identifisere hva slags uskarphet du opplever på TV, kan du best finne ut hvordan du feilsøker problemet.

Elektriske apparater

Elektriske enheter som spillkonsoller, lys, lamper, elektroverktøy og selv en bil passerer kan føre flekker eller striper vises på displayet Hitachi TV. For å hindre at dette skjer, kan du slå av så mange av disse enhetene som kan forårsake interferens som du kan, flytte enheter som lys til andre AC utsalgssteder og finne TV så langt som mulig fra en gate.

Spøkelsesbilde

Flytte antennen hvis du ser et spøkelse bildet for TV viser blir dratt inn gjennom luften. Skyggebilder oppstår når antennen trekker i samme signal fra to forskjellige områder. Svakere signalet kan være spretter av en bygning eller skyldes hvor antennen er plassert.

Kornete skjerm

Hvis bildet er kornet og du kan knapt se bildet, kan du prøve å re plassere antennen å trekke i sterkere signal. Hvis du ikke bruker en antenne, kan du vurdere å bruke en til å trekke i et sterkere signal enn hva du nå drar. Hvis du bruker en antenne og å plassere antennen ikke hjelpe, vurdere å få en sterkere antenne som vil trekke i sterkere signal.

Radiosignalet

Fjerne mobiltelefoner, radioer og andre enheter som overfører eller mottar radiosignaler hvis bølgene eller bølgete linjer vises på Hitachi TV-skjermen. Signalene som mottas og sendes fra disse enhetene kan forstyrre elektrisk utstyr på TVEN og signalene TV prøver kanskje å trekke inn.

Projektor pærer

Et uskarpt bilde kan også være resultatet av en projektor pære som har overlevd livssyklusen, en defekt projektor pære eller en projektor pære som er ute av posisjon i sitt sete. Slå av TVEN og fjerne lavere frontpanelet på TVEN Hitachi, ta av dekselet for projektor pære og kontroller at pære sitter ordentlig. Hvis pæren er riktig plassert, er pære døende, og må skiftes. Fjerne og erstatte eksisterende pære, erstatte forsiden og slå TVEN på igjen.