Nnywellness.com

Hvordan å sende SMS til Pakistan


Hvordan å sende SMS til Pakistan

Pakistan er et land på 170 millioner mennesker. Til tross for at det er fortsatt et utviklingsland, begynner det å modernisere. Som sådan, telekommunikasjonsindustrien utvikler seg og flere og flere mennesker bruker mobiltelefoner. Hvis du har venner eller familiemedlemmer i Pakistan, er deretter bruke SMS en god måte å kontakte dem fordi det er gratis og du vil kunne komme i kontakt med dem selv når de er ute av huset.

Instruksjoner

• Se etter en online tjeneste for å sende tekstmeldinger til Pakistan. Noen gode tjenester er VergeSMS, Muskurahat og SMSPK. Disse tjenestene er gratis fra 2010.

• Gå til VergeSMS og velg mobiltjenesteleverandøren du sender teksten. Angi telefonnummeret, og skriv inn meldingen. Du kan skrive opptil 160 tegn. Klikk "Send melding" og meldingen sendes til telefonnummeret du har angitt.

• Bruk Muskurahat. Velg mobiltjenesteleverandøren du sender teksten fra i rullegardinlisten. Skriv inn telefonnummeret til mottakeren. Skriv inn en melding på opptil 142 tegn. Skriv inn sikkerhetskoden og klikk "Send SMS".

• Gå til SMSPK og skriv inn navn, e-postadressen din og byen. Velg kategorien du vil sende tekstmeldingen. Jul, jubileum og bursdag er bare noen av valgene du har. Angi tittelen på tekstmeldingen, deretter skrive meldingen og klikk "Send"-knappen. Dette vil ta deg til en annen side der du kan angi telefonnummer og landsnummer for mottakeren. Klikk "Send" og meldingen sendes.