Nnywellness.com

Hvordan bruke en CDMA telefon for meter PCS


Hvordan bruke en CDMA telefon for meter PCS

MetroPCS er en CDMA mobiltelefon leverandør basert i USA. MetroPCS gir mobiltelefon dekning til vestkysten og østkysten storbyer, noe som gjør det til en av de største mobiltelefon leverandørene i Nord-Amerika. I motsetning til kan de fleste andre mobiltelefon operatører, kunder bruke alle CDMA telefon på MetroPCS nettverk, selv om telefonen er opprinnelig fra et annet nettverk.

Instruksjoner

• Sikkerhetskopiere kontaktlisten, ringetoner og andre mobiltelefon data på håndsettet. Ulike mobiltelefon tjenesteleverandører, som Verizon Trådløs, tilbyr gratis sikkerhetskopiering tjenester. Hvis håndsettet er en smart telefon eller PDA-stil telefon, kan sikkerhetskopiering oppnås ved å synkronisere telefonen med en stasjonær eller bærbar datamaskin.

• Slå av mobiltelefonen. Lade batteriet i CDMA-aktivert mobiltelefon håndsett.

• Åpne batterirommet på baksiden av mobiltelefon. Avhengig av håndsettet må en mynt (som en krone eller krone) eller en skrutrekker til å fjerne batteriholderen.

• Skriv ned serienummeret til mobiltelefonen. Dette nummeret skal skrives ut på baksiden av batteriet casing. Dette nummeret kan være nødvendig når overgang til telefonen MetroPCS.

• Slå på telefonen håndsettet. Tilgang til systemet alternativene via mobilen er standardmenyer og skrive ned på telefonen MIN (Mobile fødselsnummer).

• Ta telefonen til en MetroPCS butikk. Du finner den nærmeste ene ved hjelp av selskapets Store Locator. (Følg koblingen i ressurser.)

• Be MetroPCS operatøren å "flash" CDMA-aktiverte håndsettet til MetroFlash-tjenesten. Dette i hovedsak sletter og gjenoppretter telefonens digitale identitet, slik at det brukes på MetroPCS nettverk, i stedet for nettverket det opprinnelig ble utstedt for. Telefonen vil nå fungere på MetroPCS nettverk som om det var en native håndsett.

Tips og advarsler

  • Les operatoren MetroPCS før du bruker telefonen CDMA på nettverket. Noen smart telefoner og PDAer er ikke "blinket" skal brukes på MetroPCS nettverk.