Nnywellness.com

Hvor å låse opp en LG KS360 telefonen gratis


Hvor å låse opp en LG KS360 telefonen gratis

LG KS360 er en berøringsskjerm smarttelefon opprinnelig utgitt i 2008. Den bruker GSM (Global System for Mobile Communications) teknologi, som betyr at det kan være ulåst og brukes på andre nettverk. Låse opp din KS360 vil tillate deg å bytte ut sin SIM-kortet til et SIM-kort til en annen leverandør. Dette blir spesielt nyttig når reiser utenlands, som du kan unngå lang avstand og sentrale. Men låse opp er også nyttig hvis du planlegger å selge telefonen, øker videresalg verdi med opp til 300%.

Instruksjoner

• Få din KS360's16-sifret IMEI-nummeret ved å skrive "* #06 #" på talltastaturet. Noter dette og sett det til side et øyeblikk.

• Kontakt trykkeriet tech-support avdeling og be om en låse opplåsingskoden. Hvis de trenger en grunn, fortelle dem at du planlegger å selge telefonen eller at du reiser utenlands og du skal bruke utenlandske SIM-kort for en stund. Du må gi dem din IMEI-nummeret og mobilnummer. De bør så e opplåsingskoden til deg.

• Slå telefonen og skyve av sin bakdekselet. Ta ut batteriet og Finn SIM-kortet. Skyv SIM-kortet ut og erstatte den med SIM-kortet fra ny-leverandøren. Skifte batteri og slå på telefonen igjen.

• Velg "Avbryt" når skjermen sier "Telefon begrenset." En ny meny bør komme opp som sier "Telefon begrensning koden."

• Angi opplåsingskoden du mottok i forrige trinn og velg "OK". Din LG KS360 er nå ulåst.

Tips og advarsler

  • Mange tjenesteleverandører vil gi deg en låse opplåsingskoden gratis, men det kan være krav. Enkelte selskaper krever at du være registrert med dem for en viss tid før de vil gi deg en låse opplåsingskoden.