Nnywellness.com

Kan jeg koble kameraer til min DirecTV DVR?


Du har flere måter å få video av en DirecTV DVR, men bare to måter å få signaler: via satellitt og RF antenne innganger. Digitale og sikkerhet kameraer er ikke utstyrt for å gi utsignaler for enten inndatatypen. Ved hjelp av et konverteringsprogram for, kan du registrere kameraet utgang til en DirecTV DVR.

Standard kameraet utganger

De fleste videokameraer tilbyr ett eller flere av fire utganger. Kompositt video utganger bruker tre RCA-jack system: rød og hvit for de to stereo audiokanaler og gul for videoen strøm. S-video-utganger bruker en enkelt 4-pin jack. Komponenten HD-utganger også bruke tre RCA-kontakter, men rød, grønn og blå. HD-kameraer kan også være utstyrt med en digital HDMI eller HDMI/mini output, som er en flat multi pin jack.

DirecTV DVR innganger og utganger

DirecTV DVR-mottaker har kompositt, S-video og HDMI-kontakter, men disse er video utgang, ikke for inndata. En eller to koaksial satellitt innganger er for digitale signaler fra DirecTV parabolen, som bruker en proprietær signal støttes ikke av videokameraer. Som forlater koaksialinngang som skal kobles til en RF antenne. Noen analoge overvåkningskameraene kan koplet igjennom denne kontakten, men de fleste digitale videokameraer ikke.

Signalet konvertering boksen

En løsning på problemet med å koble et kamera til en DirecTV DVR er bruken av en omformer boks kalt en RF-Modulator. Denne enheten godtar analog inngang, kompositt eller S-video, og konverterer det til et signal som kan mottas av RF antenne-inngang. Enheten er koblet til koaksial RF-inngangen på DVR gjennom en koaksial kabel og DVR er satt til å spille inn TV-kringkasting. Dette oppsettet kan en enkelt kamera å ta opp til DVR.

Registrere flere kameraer

Du må registrere inndata fra flere kameraer på en enkelt DVR, som sikkerhet kamera feeds. For denne ordningen kreves en videoen multiplexer, eller «mux». Denne enheten kombinerer inndataene fra flere kameraer i et enkelt signal, som kan deretter sendes til en skjerm eller en DVR. Hvis multiplekser ikke har en IR antenne coaxial utgang, kan det være nødvendig å bruke en RF-modulator boksen slik at den kan kobles til IR antenne-inngang på DirecTV DVR.