Nnywellness.com

Hvordan du Wire bil Radio høyttalere


Hvordan du Wire bil Radio høyttalere

Ettermarkedet bilradioer mest sannsynlig har RCA-kontakter på baksiden. De er en felles og enkel måte å wire bilhøyttalerne radio. Du kan få ferdige RCA-kabler fra elektriske butikken, men sikre du har målt lengden som kreves for hver. Også bestemme antall RCA-kontakter på bilradioen fordi dette bestemmer antall høyttalere du kan wire.

Instruksjoner

• Mate alle kabler gjennom fra baksiden av plasseringen der du vil passe deg. La nok ledningen stikker så du kan enkelt koble dem til bilradioen.

• Velg hvilke wire er å gå til hver radio høyttaler og kontroller at du har riktig lengde. Label hver wire ifølge høyttaler det vil koble til. For eksempel hvis ledningen er å koble til venstre bakre høyttaler, plassere en liten etikett på ledningen stikker fra dashbordet merket LR.

• Passe hver kabel rundt bilen. Feed dem under tepper eller sidekanaler som passer så det ikke vises. Selv om det er ikke vanskelig, kan det ta en stund å fullføre denne delen av aktiviteten som du må fjerne sidepaneler.

• Koble en RCA-kontakt til hver høyttaler igjen. Bare trykk pluggen inn i høyttaler-kontakten. Dobbel sjekk den sitter i.

• Koble til med hver merket ledning til RCA-kontakter på baksiden av bilradioen. Bilradioen sockets merkes på en lignende måte til din merking så sikre du koble venstre bakre ledningen til venstre bakre RCA-kontakten, for eksempel.

• Slå på radioen i bilen og sjekk for lyden fra hver høyttaler. Når du har trukket høyttalerne riktig ved å endre lyden fra venstre til høyre og front å tilbake. Når du er fornøyd alt er riktig, slå radioen av og passer radioen. Slå den på igjen etter montering for å sikre den fortsatt fungerer.

Tips og advarsler

  • Koble bilradioen fra strømkilden før ledningsnett bilen radio høyttalere.