Nnywellness.com

Hvordan du justerer skarp LCD


Hvordan du justerer skarp LCD

En skarp LCD-skjerm er i stand til å presentere bilder med høy kvalitet. For å oppnå denne gjengivelse er det nødvendig å justere skjermen ved hjelp av tre primære innstillinger. Bruk "kontrast" til å kontrollere utseendet på lyse farger, "lysstyrke" for å kontrollere hvor mørke fargene vil se ut, og "backlight" angir lysstyrken på skjermen som helhet. Bruke disse kontrollene, kan du justere skjermen med nøyaktighet, gir deg en klare klart bilde.

Instruksjoner

• Slå av så mye lys på rommet hvor skjermen plassert. Slå på skjermen og finjustere den til en bildekilde. Finn en scene som inneholder massevis av svart i bildet og hold bildet.

• Angi satt opp-menyen og deretter oppføringen "strekke modus", velge "Side Bars" posten slik at skjermen viser svarte stolper på begge sider av bildet klemt i midten av skjermen. Plass bakgrunnsbelysningen på skjermen til den laveste innstillingen. Dette setter siden barer til som sort skjermen er i stand til å vise.

• Angi innstillingen "lysstyrke" på displayet for å-5. Juster lysstyrken ett punkt om gangen til kanten av sidepanelet vises mot mørket av stoppet bildet. Ta et poeng av lysstyrke slik at kanten forsvinner igjen. Dette er den beste lysstyrke-innstillingen for akkurat din skarp skjerm. Flytt lysstyrken under denne innstillingen og andre farger vil flette og synes å være svart. Over denne innstillingen og sort fargene blir grå. Valgene betyr du miste bildedetaljer og kvalitet.

• Finne en ny kilde som består av et lyst bilde med lyse farger, inkludert mange hvit farge med detaljer i hvitt, justere kontrasten på skjermen. Et bilde med en hvit rynkete skjorte ville være bra for deg å bruke som et kildebilde.

• Justere "kontrast" sette nedover til hvitt i valgt image blir grå. Øke innstillingen et punkt om gangen til rynker i skjorten begynner å forsvinne. Når du når denne visningen, redusere kontrasten til rynker igjen og skjorte beholder sitt klareste nivå av hvithet. Dette er den beste kontrastinnstillingen for skjermen.

• Velg riktig fargemetningen for skjermen. For mye metning og farger vises urealistisk og cartoonish, for lite, og de vises sløv. Angi metning temperatur kontrollen. Finne et stillbilde med mange av rødt i den. Velg "varm" alternativet eller 6500 grader Kelvin. Hvis bildet vises for rødt, opp innstillingen for alternativet til middels. Finn et bilde med nærbilde av en ansikt annonse justere innstillingen "farge" av skjermen. Øke fargen til ansiktet er altfor rød og deretter senke innstillingen til hudfargen-en naturlig nyanse.

• Velg "OPC (optisk bildekontroll)" fra menyen for skjermen å slå på Skarps lyssensor. Denne sensoren registrerer hvor mye lys på rommet og justerer bakgrunnslyset for å gi den riktige lys er nødvendig for optimal visning.

Tips og advarsler

  • Velge det beste video kildebildet mulig for å sette bildene, en blu-ray filmen vil gi en perfekt bilde når midlertidig for justeringene.