Nnywellness.com

Holdbarheten av LCD


Holdbarheten av LCD

Flatskjerm-TV, dataskjermer og små enheter som MP3-spillere og mobiltelefoner alle bruker LCD eller flytende krystall diode, teknologi. LCD-skjermer kan vare i årevis, og forbrukerne kan ta skritt for å bevare deres LCD elektronikk.

Holdbarhet

LCD-enheter er holdbar nok til at selv store LCD-TVer kan bli transportert og installert av forbrukeren. Levetiden på LCD måles av lysstyrken beholder over tid. De fleste LCD TVer og skjermer vil opprettholde lysstyrke for 30.000 til 60.000 timers bruk. Hvis skjermen brukes seks timer per dag i gjennomsnitt, LCD-displayet skal vare i tyve år.

Bevare LCD-skjermer

De fleste LCD-enheter har innstillinger som tillater brukere å kontrollere lysstyrken og kontrasten på skjermen. Reduserer lysstyrken og kontrasten på computer skjermen eller TVEN kan redusere stress på LCD-skjermen og utvide dens levetid.

Stell og vedlikehold

LCD skjermer krever lite vedlikehold, men de bør rengjøres med en myk, tørr klut. Skader kan oppstå LCD elektronikk når elementer innvirkning på skjermen eller enheten slippes. Håndholdte enheter er i størst fare av denne typen skader, så det anbefales å bruke et beskyttende omslag.