Nnywellness.com

Hvor å restarte det tjenesten lyset på en 2001 Camaro


Hvor å restarte det tjenesten lyset på en 2001 Camaro

"Service motor snart" lyset lyser på Camaro dashboard å indikere et problem et sted på drivverket. En kode skanner kan deretter brukes til å identifisere det pressepenger av problemet for enkel feilsøking. Når problemet er løst, men vil systemet ikke automatisk fjerne feilkoden. Dette resulterer ofte i lyset igjen på, selv etter at problemet er løst. En rask tilbakestilling av Camaro elektriske systemet ved å midlertidig koble fra batteriet ville slukke lyset.

Instruksjoner

• Åpne Shack ved å trekke utløserspak i kupeen. Øke Camaro hette, som vil holde åpent uten bruk av en støtte stang.

• Finn negative kabel på batteriet, som ligger på førersiden av motoren bay. Fjerne mutteren fra negative batterikabelen fastnøkkel eller socket sett, og trekk den ut av batteriet stud. Sett kabelen til side, sikrer den ikke kommer i kontakt med en av batteriet stenderne.

• Slå frontlys til "På" posisjon for et par sekunder, og slå den tilbake. Dette vil tappe eventuelle gjenværende elektrisitet lagret i kondensatorer av det elektriske systemet, slik at den integrerte datamaskinen å gå tom for batteri og glemmer de lagrede innstillingene.

• Vent minst 15 minutter å sikre datamaskinen har hatt tid til å tilbakestille. Deretter erstatte negative batterikabelen og stram vedlagte mutteren. Lukke panseret og begynne Camaro. Koden bør fjernes fra systemet, og den Service motor snart lett slått av.

Tips og advarsler

  • Hvis lyset kommer tilbake på, betyr det opprinnelige problemet ikke har blitt ordentlig fast.
  • Være forsiktig ikke for å tillate negativ batterikabelen komme i kontakt med positiv kabelen.