Nnywellness.com

Hvordan koble opp Armbind med ingen Cable Box


Hvordan koble opp Armbind med ingen Cable Box

En Slingbox lar re opp slik at du kan se den hvor som helst du har tilgang til Internett. Bruken er ikke strengt begrenset til kabel-TV, men det krever en enhet for å levere den med TV programmering. Generelt kan noe som kobles til TV og gir deg innhold, registrert eller strømmen, også kjøre gjennom din Armbind.

Instruksjoner

A / V-kabler vanligvis ser noe som dette.
Koble din kabelen til fargekodede inngangene på baksiden av din Armbind. Deretter kobler du at A / V-kabelen til tilhørende utgang portene på A / V-kilde. Pass på at alle tilkoblinger er riktig.

• Koble nettverkskabelen Cat5 til Ethernet-porten på baksiden av din Armbind. Kabelen vil ligne en tykk telefonledning og porten ser ut som en veggkontakten for telefon. Den andre enden av denne kabelen skal koble til en ruter eller ruter/modem kombinasjon å tillate din Armbind å overføre on-line.

• Angi IR fjernkontrollsensoren på A / V Kilde slik at det sitter trygt og pekte på IR-mottakeren for fjernkontrollen. Deretter koble den andre enden tett inn på baksiden av din Armbind.

• Slå din Armbind på ved å plugge den inn i veggen med inkludert veggadapteren. Kontroller at forsiden lysene på Armbind kom og bo å forsikre det er riktig slått på og fungerer.

• Navigere datamaskinens nettleser til www.slingbox.com/getstarted"" avsluttes registrering og aktivering av din Armbind. Dette nettstedet vil guide deg trinn for trinn gjennom hele installasjonen. Ha din kontoinformasjon og Armbind tilgjengelig for dette trinnet som dette kan være nødvendig for aktivering.