Nnywellness.com

Bruke en direkte TV-fjernkontroll til å styre en ILO-DVD


DirecTV fjernkontroller er universalfjernkontroller. En fjernkontroll er klassifisert som universell hvis det kan programmeres til å bruke forskjellige lyd- og videoenheter. DirecTV fjernkontroller er utformet til opptil fire ulike enhetene. I tillegg til en DirecTV satellittmottaker, kan fjernkontrollen programmeres til å bruke forskjellige TV, Videospiller, DVD og andre-fjernkontrollen kan lyd og video-enheter. Fjernkontrollen innebærer å angi den riktige koden for merket på enheten du vil fjernkontrollen for å operere. For å bruke en iLo DVD spilleren må du finne koden kompatibel med iLo DVD enheter.

Instruksjoner

DirecTV fjernkontrollen modeller RC-32, RC-32RF, RC-65, RC-64

• Trykk på "Power"-knappen på DVD-spilleren å slå den på. Skyv på modusbryteren, ligger på toppen av DirecTV fjernkontrollen, innstillingen "AV1" eller "AV2 eller" (dine preferanser). Disse innstillingene er reserve for lyd videoenheter enn TV.

• Trykk og hold på fjernkontrollen "Mute" knapp. Med "Mute" knappen fortsatt deprimert, trykk og hold knappen "Velg". Slipp begge knappene når modus bryteren LED lyset blinker to ganger.

• Angi én av de følgende enhetskoder: 21348 eller 21472.

• Mål på fjernkontrollen til DVD-spilleren. Trykk på "Power"-knappen. Hvis DVD-spilleren slås av betyr at fjernkontrollen er midlertidig programmert med den riktige koden til å betjene den. Hvis DVD-spilleren ikke stenge prøve andre enhetskoden. Hvis ingen av enheten koden fungerer, følger du instruksjonene for "DirecTV fjernkontrollen modeller RC-23 og RC-24."

• Trykk på fjernkontrollen "Velg" for å lagre permanent enhetskoden.

DirecTV fjernkontrollen modeller RC-23 og RC-24

• Slå på DVD-spilleren eller opptaker. Skyv på modusbryteren, ligger på toppen av DirecTV fjernkontrollen, innstillingen "AV1" eller "AV2 eller".

• Trykk og hold på fjernkontrollen "Mute" knapp. Med "Mute" knappen fortsatt deprimert, trykk og hold knappen "Velg". Slipp begge knappene når modus bryteren LED lyset blinker to ganger.

• Angi "9912" på den eksterne tallblokken.

• Mål på fjernkontrollen til DVD-spilleren. Sakte og kontinuerlig veksle mellom å trykke på fjernkontrollen kanal opp og "Power"-knappen. Hver gang Channel Up-knappen trykkes på fjernkontrollen velger en ny enhetskode for fra koden biblioteket. Hver gang "Power"-knappen trykkes på fjernkontrollen tester valgte enhetskoden. Hvis DVD-spilleren ikke stenge betyr at koden testet fungerer ikke, og du må velge en ny kode. Hvis DVD-spilleren slås av betyr at fjernkontrollen er timelig programmert med den riktige koden.

• Trykk på fjernkontrollen "Velg" for å lagre gjeldende valgte enhetskoden permanent.