Nnywellness.com

Hvordan virker et kamera?


Tradisjonelle kameraer

En tradisjonell kamerafunksjoner ved å manipulere lys mye på samme måte en menneskeøyne gjør. Når noen ser på et objekt, lys spretter objektet. Lyset går inn en persons øyet, og et bilde sendes til netthinnen. En kamerafunksjoner på samme måte - lys fra et objekt går i gjennom blenderåpning. Blenderåpningen er et lite hull på eller foran linsen dekket. Det kan bli større eller mindre avhengig på hvor mye lys som du ønsker å komme i. Lyset treffer kameraets objektiv, som deretter gjør en person til å fokusere på bildet opprettet fra at lys på et stykke film ligger inne kameraet kroppen. Når du "Klikk," er egentlig en knapp på et tradisjonelt kamera, bildet opprettet fra lyset i, låst på filmen inn. Du bruker en film forhånd spaken for å få en tom stykke film å låse et annet bilde på den.

Digitalkameraer

En digital kameraet fungerer mye på samme måte som et tradisjonelt kamera gjør. Den har alle viktige deler, objektivdeksel, objektiv og aperture. Innsiden av kameraet må fungere litt annerledes for å generere i bildet, men. Et digitalt kamera gjør faktisk en elektronisk registrering av bildet laget av lys inn i kameraet kroppen. En registrerer informasjon som en serie av ettall og nuller - akkurat som på en vanlig PC, for eksempel. Et digitalt kamera kan oversette elektronisk informasjon i piksler. Piksler er bare samlinger av digitale rutene alle scrambled rundt. Du kan tenke på piksler som bitene i et puslespill. Hvordan klart et bilde kan være, avhenger av oppløsning, som refererer til graden av detaljer som finnes i et digitalt bilde.

Videokameraer

Videokameraer fungere både kamera og innspillingsenhet. Et stykke videobånd funksjoner som filmen bak en kamera - det bare har mer kodet til den, inkludert lyd. Digitale kameraer har ikke tape, men mye som digital kameraet, det oversettes informasjon elektronisk. Det tar informasjon mottatt fra lys og bilder, og endrer det til datadeler – de 1s og 0s og piksler som til slutt bestemmer oppløsningen, eller bildedetaljer. I stedet for Lydinnspilling separat fra lys bildet, som tilfellet var med eldre modell videokameraer, gifte digitale videokameraer samtidig både bilde og lyd elektronisk.