Nnywellness.com

Hvorfor vil ikke min iPod Touch la meg endre min skjermen menybakgrunnen?


Apples iPod Touch kan du angi en egendefinert bakgrunn for menybakgrunnen skjermen, som sitter bak ikonene for alle programmene du har på enheten, akkurat som skrivebordsbakgrunn på en stasjonær eller bærbar datamaskin. Det finnes flere mulige årsaker for vanskeligheter med endre bakgrunnen.

Hvordan sette en bakgrunn

Det finnes to mulige alternativer for bakgrunnsbilder på iPod Touch: Apple er forhåndsvalgt bakgrunnsbilder og bilder fra enheten som du har tatt med dens kameraet eller overført til det fra datamaskinen. Velger en av Apples forhåndsprogrammerte bakgrunnsbildene, trykk "Innstillinger" og velg "Wallpaper." Trykk "Tapet" igjen og velger bildet du vil bruke. Hvis du vil bruke et bilde, i stedet for på "Bakgrunn" andre gang, trykker du en av fotoalbum. Naviger til bildet, og trykk på "Set"-knappen i nedre høyre hjørne. Velg "Angi Home Screen" fra lokalmenyen

IOS versjon og bakgrunner

Hvis du bruker operativsystemet tredje generasjons iPod Touch eller tidligere, trykke knappen "Bruk som bakgrunn" er alt du trenger å bruke et bilde som iPod Touch bakgrunn. Fjerde og femte generasjon versjoner av dette operativsystemet, kjent som "iOS 4" og "iOS 5" kan du angi separate bilder for "Hjem" og "Lås" screenshots og krever også å en ekstra knapp å velge hvilke du vil et bilde som bakgrunn.

Lading bakgrunn

Uansett hvilken iPhone-operativsystemet du bruker, gå både "Lås" og "Home" skjermer svart når du kobler iPod Touch til en strømkilde, datamaskinens USB-kabel eller en veggadapteren. Når du kobler iPod Touch fra strømkilden, gjenopprettes bakgrunn bildeinnstillingene.

Bildeproblemer

Det kan hende du ikke kan angi et bestemt bilde som bakgrunnsbilde for iPod Touch. For å teste om et bestemt bilde er skylden, forsøk på å angi et annet bilde eller en standard Apple bakgrunn som bakgrunnsbilde for enheten. Hvis alternative bildet fungerer, finnes det et problem med det opprinnelige bildet.