Nnywellness.com

Hva vil føre mitt batteri lys til flimmer?


Hva vil føre mitt batteri lys til flimmer?

Batteri advarsel lyset i kjøretøyet slås på når du slår tenningsnøkkelen til "på" posisjon. Så snart du starter motoren, lyset går av og forblir utenfor til du stopper motoren igjen, med mindre det er et problem. Lys, kobler via lav spenning ledninger, lading systemet i bilen, så det kan være flere årsaker til et batteri lys flimrer.

Dynamo

En feil med dynamoen er trolig Hovedårsaken til et batteri lys flimrer. Det betyr batteriet har overtatt for å holde elektronikk arbeider. Så snart utdataene fra dynamoen synker til et visst ganske lavt nivå, flimrer batteriet lyset. Enkel metode for å kontrollere om det er dynamoen er å parkere bilen og la motoren ledig og lyset blir litt lysere. Slå på frontlyktene og motoren bremser litt og batteriet lyset blir enda klarere. Øke turtall og batteriet lys begynner å blinke.

Spenningsregulator

Spenningsregulator i kjøretøyet sikrer at spenningen er fortsatt stabil, vanligvis om lag 13 til 14 volt. Det er montert mellom dynamoen og resten av elektrisk utstyr, inkludert batteriet. Hvis spenningsregulator mislykkes, kan ikke spenning kontrolleres. Hvis spenningsregulator lar spenningen slipp for mye, så batteriet ikke får ladet og elektrisk utstyr vil ikke fungere riktig. Lav spenning blir registrert av en sensor og videresendes til batteriet lyset som kan gjøre det flimre, hvis spenningen holdes under minimumsbeløpet. Jo lavere spenning mer lys tennes.

Lavt batteri

En annen årsak til et batteri lys flimrer er når batteriet er nesten utladet, muligens forårsaket av en feil Dynamo. Batteriet er en av komponentene som batteri advarsel lys er kablet. Det oppdager en lav spenning strøm fordi styrken av strøm gjennom de viktigste kablene i bilen har falt til et uakseptabelt nivå. Denne spenningsfall utløser den lett å starte belyse. Først det flimrer, men hvis batteriet fortsetter å utslipp, så det kan belyse permanent.

Fattig akkumulator tilkoblinger

Du har sikkert lagt merke til størrelsen på de viktigste kablene koblet til batteriet. Dette er fordi de nød å befordre betydelig gjeldende, spesielt når du starter din bil. Hvis batterikablene ikke er tilkoblet tett, lysbuedannelse oppstår batteri og batteriets terminalen og korrosjon kan angi i. Til slutt tilkoblingen begynner å bryte ned og spenningen faller. Effekten ligner på lav. Det utløser sensoren og batteriet lyset begynner å blinke. Det er alltid verdt å sjekke tilkoblingen hvis du får dette problemet.