Nnywellness.com

Hvordan skrive en enkel Bill for salg


Bill of salg registrerer kjøp av et objekt som en bil, båt eller TV. Det er en enkel form inkludert de mest grunnleggende informasjon, men det fungerer som en forsikringspolise slik at kjøperen kan vise bevis på eierskap. Det brukes vanligvis når selger en bil, da dette er en utveksling som definitivt trenger forsikring, men det kan og bør brukes i utveksling av de fleste objekter.

Instruksjoner

• Undersøk dokumentene verifisere de sanne identiteten til både selger og kjøper.

• Husk å inkludere i skjemaet navn, signaturer, adresser og telefon antall kjøper og selger, samt salg.

• Inkluder en full beskrivelse av varen selges og tilstanden. I et kjøretøy, Inkluder det merke, modell, år og kjøretøy identifikasjonsnummeret.

• Skjemaet bare oppgi noe som ligner på følgende."Jeg, [selgerens navn], behandling [beløp] dollar, herved selge, overføre og formidle [kjøpers navn] følgende element: [varebeskrivelse]. Jeg, undertegnede selgeren, selge ovenfor beskrevet varen til kjøperen for beløpet og sertifisere at all informasjonen i denne regningen for salg er fullstendig og korrekt til beste av min kunnskap. Jeg, undertegnede kjøperen, bekrefter denne regningen av salg og forstå det er ingen garanti eller garanti, direkte eller indirekte, med hensyn til egenskapen ovenfor beskrevet. Det er også forstått at ovennevnte varen selges i "som den er" tilstand. Datert denne [dato]."

• Når Bill of salg er fylt helt, signert, og transaksjonen er gjort, må både kjøper og selger hente en kopi. Hvis dette er for en bil, skal også en kopi sendes til DMV.