Nnywellness.com

Hvordan jeg Downshift en Honda CRF150R?


Hvordan jeg Downshift en Honda CRF150R?

Riktig downshifting er en viktig ferdighet for enhver motorsykkel rider, og det er spesielt viktig hvis du er en høy ytelse offroad sykkel som Honda CRF150R. Skiftende kontroller motorkraft ved å endre girforhold. Lavere tannhjul kjører saktere, men med mer makt, og i en høy-gear sykkel beveger seg raskt, men med mindre dreiemoment trekke hjulene. Downshifting å øke motorkraft vil hjelpe deg tregere trygt, og får makt til å klatre skitt hills når du kjører offroad.

Instruksjoner

• Kast av gass eller brems som trengte å bremse motorsykkelen. Du vil avta før downshifting, ellers motoren vil rev for høyt, og økt makt vil føre til bukk, muligens kaster deg av sykkelen. Kontrollere gass ved å rotere høyre håndtaket, og brems enten høyre håndtaket for bremsene eller høyre fotpedal for bakre bremsene. Bakre bremsene er sterkere enn bremsene.

• Trekk i på clutch hendelen helt til grepet. Engasjerende clutch setter motoren i nøytral, slik at du kan endre tannhjul. Som de fleste motorsykler ligger på clutch hendelen på din Honda CRF150R på venstre håndtaket.

• Kick kraftig ned på Skift pedalen til klikker på et lavere gear. Skift pedalen ligger på venstre side av motorsykkelen, nær fotstøtte pinnen.

• Slipp clutch sakte mens du ruller på gass. For å downshift jevnt, legger du nok gass når du slipper clutch slik at motoren RPM er på nivå det ville være hvis du allerede ri i utstyret i vil er downshifting. Legge til mye gass, men vil føre sykkelen til plutselig akselerere.

Tips og advarsler

  • Slipper clutch plutselig eller "popping", vil føre til sykkelen å bukk fra plutselige endringen i kraft.