Nnywellness.com

2002 Seadoo Speedster spesifikasjoner


BPR produsert 2002 sjøscootere Speedster. Dens grunnlegger var Joseph-Armand Bombardier i 1937, og selskapets første produkt var en sporet kjøretøyet reise gjennom snøen. I 1968 sluppet selskapet den første havet-Doo personskade watercraft. I dag er gjør selskapet personskade watercraft under havet-Doo merke, snøscootere under Ski-Doo/Lynx merkevaren, og all - terreng kjøretøy under Can-Am merke. Selskapet eier Evinrude og Johnson merkevarer av påhengsmotorer.

Søkemotor

2002 sjøscootere Speedster hadde en V6 EFI kvikksølv M-Jet totaktsmotor med 240 hk og en elektrisk starter. Motoren hadde reed ventil induksjon og en vannkjølt vanninjeksjon eksosanlegg. Motoren hadde variabel rente olje injeksjon for smøring fra en tre gallon oljereservoar og var gear-drevet. Drivstoff system var EFI multi-Point injeksjon og båten hadde en kapasitet på 40 gallon bensin.

Drivverket

Speedster hadde en jet-stasjon, med en 7.25 tommers fire blad impeller av rustfritt stål. Den hadde en blandede-flow, høyt volum enkelt scene jet pumpe. Munnstykke svingbare styrevinkelen var 26 grader og stasjonen vil operere i minst 35 inches av vann. Båten hadde en manuell justerbart trim plate og en weedless, "Hydro-bølge" inntak gitter. Systemet var en makt topptrimmede dobbelt lyddemper som gått gjennom fast.

Skrog og dekk funksjoner

Skroget av 2002 ble Speedster glassfiber og balsa sammensatt. Drivstofftank, oljereservoar, seter og foran lagring cover var polyuretan. Båten hadde rustfritt stål bue og streng Jer, fortøyning cleats, grip håndtak og en badestige. Den hadde en driver og passasjer konsollen, oppbevaringsrom i foran og bak, Skioppbevaring og en innebygd is brystet. Bagasjerommet hadde teppe. Båten også har teppe og en teppebelagte dekk og plattform er valgfritt. En bakre skitrekk krok og et ski innlegg kom som standardutstyr.

Cockpiten

Cockpiten inneholdt en speedometer, turteller og fyringsolje/målere. Den hadde et speil, koppholdere og en frontrute. Dreibar bøtteseter var standard for operatøren og tre passasjerer. Båten hadde også en AM/FM/CD-radio.

Sikkerhetsutstyr

2002 Speedster hadde en Fallstopplinen, en RPM limiter og en overheat advarsel enhet. Båten hadde navigasjonslys, dekk lys og et horn. En automatisk lensepumpe og bryteren ble standardutstyr.

Dimensjoner og vekt

2002 sjøscootere Speedster var 198 inches lang og hadde en bjelke 91 inches. Det ville utkast i 12 inches av vann og hadde en død økning av 20 inches. Vekten av båten var 1,710 millioner pund, og det hadde en kapasitet på 905 lbs av passasjerer og bagasje mens opererer i rolig vann. Det ville holde fem passasjerer.