Nnywellness.com

Carpool Rideshare tilskudd


Carpool Rideshare tilskudd

Ridesharing, en felles metode for carpooling, tilbyr et miljøvennlig alternativ til personlige biler for transport. På grunn av den positive virkningen på miljøet ved å redusere antallet biler på veien, flere føderale og private organisasjoner aktivt oppfordre utvidelsen av rideshare programmer og tilbyr tilskudd for å fremme programmet. Disse tilskudd brukes til å publisere fordelene av rideshare og for utvidelse av offentlig-transport programmer.

NJ transport tilskudd

Delstaten New Jersey er proaktive i fremme fordelene av programmet rideshare til innbyggerne i hele sin tilstand. I tillegg til oppmuntre alle borgere av delstaten New Jersey å delta i rideshare programmer som bil pooling, har bussen i motsetning til kjøring, og pendler med van, staten donert midler i form av individuelle blokk stipend til ridesharing organisasjoner over hele staten. Disse midlene bidra til å oppveie kostnadene passasjer varebiler, samfunnet utdanning og publikasjoner fremme fordelene av programmet rideshare. Interessert i å få gi finansiering gjennom staten New Jersey kan søke direkte gjennom New Jersey Department of Transportation.

New Jersey Department of Transportation

Department of Transportation

Postboks 600

Trenton, NJ 08625

800-772-2287

State.NJ.us

Oregon transportavdeling

Oregon Department of Transportation (ODOT) problemene tilskudd i form av tilskuddet programmer som støtter veksten i carpooling og vanshare hele Willamette Valley-området. Disse midlene brukes til å oppveie opptil 50 prosent av kostnadene for van leieavtaler og bensin. Stipend midler brukes til å fremme bruk av offentlig transport i hele området ved hjelp av buss- og Chemeketa området Regional Transportation System (VOGNENE). Mens mye av stipend midler direkte gjennom Cherriots Rideshare, en leder i rideshare årsaken, andre grupper i hele samfunnet er velkomne til å søke.

Oregon Department of Transportation

555 13 St. NE, Ste. 3

Salem, eller 97301

503-986-3300

Oregon.gov

NY Energiforskning

New York State Energy Research and Development Authority problemene gi penger til organisasjoner som fremme og oppmuntre rideshare som et alternativ til individuelle transport. Energy Authority arbeider med organisasjoner og skoler som Ithaca College å oppveie kostnadene for alternative former for transport som carpooling og van deling. Midler brukes også for utvikling av programmer som hjelper studenter og innbyggerne i New York for å finne carpooling og rideshare programmer gjennom staten. Programmer er godkjent på en tilfelle og gi priser kan variere. Interesserte søkere kan søke direkte gjennom New York State Energy Research and Development Authority.

New York State Energy Research og Development Authority

17 Columbia sirkel

Albany, NY 12203

518-862-1090

nyserda.org