Nnywellness.com

Hvordan installere støtfanger problemer


Installere støtfanger problemer på lastebil eller SUV kan gjøre det mye mer nyttig. Støtfanger problemer kan du trekke tilhengere, båter, RVs og andre vedlegg eller Last med bilen. Støtfanger problemer er mye tryggere og kan trekke mye mer vekt enn ballen hekter på en støtfanger. Installere støtfanger problemer kan gjøres på under en time selv av noen med lite mekanisk kunnskap eller erfaring.

Instruksjoner

• Plasser kontakten under rammen av bilen og bruke jack for å løfte den. Plass en jack står under ramme på hver side av bilen. Langsomt slipp jack slik at bilen rammen hviler på jack står. Hvis bilen sitter høyt i luften, trenger du ikke å løfte det hele tatt.

• Finn midten av støtfanger og hold opphenget opp til det. Bruk markøren til å merke stedene som skal bores, etter hullene i opphenget der klyper passer gjennom og der base skal festes.

• Bore hullene som er markert med litt liten drill. Bore små hull i midten av merkene først. Plass opphenget til dem at de er på riktig sted. Bruke litt større for å gjøre riktig størrelse hullet kreves for knirkefritt maskinvaren.

• Installere opphenget bruker de anbefalte maskinvaren. Stram alle muttere og bolter ved hjelp av passende størrelse skiftenøkler. Pass på å bruke en skiftenøkkel bolt og mutter når stramme dem så bolten ikke slå mens mutteren blir strammes. Dobbeltsjekk alle maskinvare før du fullfører.

• Plasser kontakten under bilen, jack det litt fjerne jack står. Langsomt slipp jack til kjøretøyet hviler på bakken igjen.

Tips og advarsler

  • Aldri komme under en bil med bare en jack holde den oppe. Alltid står bruk jack å holde vekten av kjøretøyet. Det er en liten ring på jack som kunne lett funksjonsfeil forårsaker jack og kjøretøy å falle.