Nnywellness.com

Kan jeg få Facebook på telefonen Samsung beskjed?


Med en innebygd nettleser og et abonnement på et dataabonnement får du en rekke nettsteder bruker Samsung beskjed telefonen, inkludert Facebook. Utgitt i 2008, gir beskjed deg muligheten til å få tilgang til flere av de sosiale nettverk funksjoner, inkludert innlegg på venner vegger, laste opp bilder og søke etter venner.

Sende bilder til Facebook

Siden det Samsung beskjed støtter tekst- og bildemeldinger og mobil e-post gjennom tilkoblinger til en POP3- eller IMAP4-server, kan du bruke disse funksjonene til å grensesnitt med din Facebook-konto. For eksempel, laste opp bilder til Facebook-kontoen gjennom telefonens funksjon og automatisk plasserer opplastede bilder i en mappe kalt "Mobil opplastinger." Du kan åpne denne mappen fra profilen "Bilder" lenken. Sende bilder til Facebook bruker beskjed krever sende dem til en bestemt e-postadresse. For å få adressen din mobile laste, gå til Facebook.com og klikk "Mobile" nederst side. Klikk "Sende meg sende email å meg nå" under "Flere Facebook Mobile produkter." Du kan også dra nytte av Facebook app, som gjør unna med dette trinnet.

Facebook-App

Tilgjengelig fra produsentens AppStore, Facebook app lar deg grensesnitt med webområdet bruke beskjed telefonen i en forenklet måte. For eksempel, i stedet for å måtte sende et bilde til en e-postadresse med telefonens meldinger funksjon, kan du laste opp et bilde tatt av telefonen direkte gjennom Facebook app. Denne app grensesnitt med nettverket mye mer som en tradisjonell computer gjør.

Postering på Facebook

Med beskjed får du din Facebook profilside for å legge statuser, linker og kommentarer. Siden telefonen ikke har et QWERTY-tastatur, må du angi all tekst på det numeriske tastaturet med ABC eller T9 prediktiv skriving. Mens koblet til Facebook på beskjed, du vil kunne gjøre mange av de andre tingene nettverket har å tilby, inkludert informasjon om profilen, søke etter venner og "liker" innlegg eller linker.

Diverse

Det Samsung beskjed bruker en Wireless Application Protocol Web-leser som muliggjør nedlasting av innhold fra Internett. Mange nettsteder, inkludert Facebook, utforme spesielle versjoner av sine nettsteder spesielt beregnet til å passe på mobiltelefonen skjermer. Facebook app er for å håndtere WAP innholdet, som ikke vises automatisk når du åpner området med en WAP-leseren. De fleste telefoner, inkludert beskjed, kan vise nettsteder designet for WAP-lesere eller vanlige lesere men kan være begrenset i hvor de vise vanlige innhold. Hvor godt innholdet vises, avhenger av type nettleser-programvare som er installert på telefonen.