Nnywellness.com

Hvordan laste ned musikk til en iRiver T30MX MP3-spiller


IRiver T30MX er en bærbar MP3-spiller. Du kan laste ned musikk til enheten med iRiver pluss 3 programvare. IRiver pluss programvare er installert på datamaskinen når du setter inn installasjons-CDen som fulgte med spilleren. Nedlastede låter må være formatert i mp3 eller wma for å være kompatibel med spilleren. Hvis du ikke har installasjons-CDen som fulgte med spilleren, kan du laste ned iRiver pluss fra webområdet for iRiver.

Instruksjoner

• Sett inn iRiver installasjons-CDen. Denne CD installerer iRiver Plus 2 programvare på datamaskinen. Installer CDen skal starte automatisk (hvis ikke, se Tips). Velg språket når installasjonsprogrammet CD. Godta lisensavtalen, og følg instruksjonene for installasjon.

• Koble iRiver T30MX spilleren til datamaskinen ved hjelp av enhetens USB-synkroniseringskabelen. Kontroller at den ene enden av kabelen inn i porten på siden av iRiver, og den andre enden til datamaskinens USB-port. IRiver Plus 2 programvare vil starte automatisk (hvis ikke velge programmet fra start-menyen).

• Velg en mappe i "Mediebiblioteket" som inneholder en sang du vil laste ned til spilleren i øverst til venstre rute av iRiver Plus 2 grensesnittet. "Mediebibliotek" representerer datamaskinen, kan du bla gjennom datamaskinen din via denne ruten for å finne det riktige mediet. Når mappen er merket, vises alle sangene i denne mappen i din øverst i høyre rute.

• Flytt sanger med musen fra ruten øverst til høyre til ruten nederst til høyre. Musikken synkroniseres automatisk til spilleren.

Tips og advarsler

  • Hvis CDen installasjonsprogrammet ikke starter automatisk, klikk på "Min datamaskin" i start-menyen. Dobbeltklikk på CD-ROM-stasjonen. Finn filen "iriver2_setup.exe" på CD-ROMen og klikk på den for å starte installasjonen.