Nnywellness.com

Hvordan å forbedre kvaliteten på en Canon 40D


Utgitt i 2007, er Canon 40D en prosumer digital SLR kameraet med en 10 megapiksel sensor og evnen å skudd 6,5 bilder per sekund. 40D var en av de første Canon SLR kameraene til funksjonen live view skyting med LCD-skjermen og selvrensende sensor mekanisme. Om 40D kan ta utmerkede bilder, kan du få bedre resultater ved å endre noen av innstillingene i kameraet menyen og bruker de kreative skyting sonene.

Instruksjoner

• Trykk på "Meny" rotere viktigste urskiven på baksiden av kameraet ved siden av LCD-skjermen til "Kvalitet", og trykk.

• Velg "RAW + L" som image kvalitet, og trykk. Med denne innstillingen, to versjoner av hvert bilde lagres: en er rå sensordata, som er best for bilderedigering, og en er en høy kvalitet JPEG, som kan brukes til å gi til folk som et testbilde.

• Trykk "Meny" og rotere rask kommandoen ringe på den toppen høyre for kameraet å velge "Kameraet menyen 2", deretter Roter hovedkommandoen ringe på baksiden av kameraet slik at «bildestil» er uthevet. Trykk. Under "Standard", rotere hovedkommandoen ringe å øke skarpheten fra 0 til 4, så trykk.

• Velg "Monokrom" innstillingen «bildestil» å skyte svart-hvitt landskap, som skaper dramatiske bilder.

• Opprette din egen bildestiler fra base bildestiler av "Standard", "Landskap", "Nøytral", "Troende" og "Monokrom," og lagre dem for fremtidig referanse. 40D kan lagre tre brukerdefinerte stiler. Gå til «bildestil,"så til"User Def,"og trykk"info"og velg ett av de fem bildestiler, og trykk. Endre verdiene for skarphet, kontrast, nyanse og metning til dine personlige preferanser, trykk «Menu» for å lagre dem.

• Endre hvitbalansen sette for å fortelle kameraet mer nøyaktig hva fargetemperaturen på lyset du skyter. Dette vil gi deg mer nøyaktige farger. Trykk og hold knappen "WB", deretter rotere hovedkommandoen urskiven å velge mellom "Daylight," "Skygge", "Skyet/solnedgang," "Tungsten," "Lysrør" eller "Flash". Du kan også manuelt velge fargetemperaturen ved å velge "K", og deretter roterer på rask kommandoen hjulet for å velge en verdi mellom 2500K og 10, 000K.

Tips og advarsler

  • Bruke bedre kvalitet objektiver for å maksimere 40D's potensielle. Canon L-serie objektiver, merket med en rød stripe rundt objektivet, er dyrere, men har bedre glass og blenderåpning verdier og valg av fagfolk.