Nnywellness.com

Hvordan fargetone hodet lys


Hvordan fargetone hodet lys

Det er ingen tvil om det: en bil med fargede hodet lys kan være en hit, spesielt på en som har farget windows også. Fleste ta sine kjøretøy til en butikk å tint deres frontlykter, men det er virkelig ikke vanskelig. Etter at du velger fargen på fargetonen vil du bruke, Følg disse enkle stegene; og før lenge kjøretøyet vil ta på et helt annerledes utseende.

Instruksjoner

• Cut to stykker farget vinyl litt større enn frontlyktene.

• Rengjør hver frontlys grundig før du bruker vinyl. Siden du allerede har en flaske med såpevann, skal denne prosessen være enkelt å gjøre.

• Grundig våt den selvklebende siden av fargede vinyl med såpevann i din sprayflaske. Deretter Bruk den på frontlys. Når den brukes på frontlys, våt den synlige siden av vinyl.

• Bruk nal for å kvitte seg med vannet mellom vinyl og frontlys selv. Start øverst i frontlys og forsiktig jobbe deg rundt lyset til alle vannet er borte. Vinyl er lett revet, så hvis du rippe det du må prøve dette trinnet igjen med en ny brikke.

• Bruk hårføner krympe vinyl nyansen tilpasses frontlys. Det er viktig at du gjør dette trinnet nøye fordi du kjører risikoen for vinyl buckling hvis det er også nær varmen og du må starte prosessen på nytt. Når du er fornøyd med jobben, bruke vann igjen av vinyl og bli kvitt de resterende vann og luft fra den benytter nal.

• Bruke "Exacto" kniven trimme overflødig vinyl fra frontlys. Det er best hvis du klippe mellom frontlys og kroppen av bilen. Når du er ferdig trimming, bruke vann igjen på kantene og trykk vinyl på plass. Forsiktig bruk hårføner og litt press på kantene hvis de ikke følger riktig.

• Vent noen dager hvis noen luft og vann bobler forblir fordi de kan forsvinne. Hvis de ikke, bare bruke mer vann og forsiktig bruk av nal fjerne.