Nnywellness.com

Hvordan fjerne Spray fargetone


Hvordan fjerne Spray fargetone

Spray fargetone er en ettermarkedet effekten til windows for å redusere mengden av lys passerer gjennom glasset. Vindu missfarging er tilgjengelig i ulike størrelser og styrker å tilpasse de fleste biler. Mange stater har lover angående maksimal synlig lys overføring av vindu missfarging. Alle verksteder eller vindu missfarging programmet selskaper tilbyr fjerning tjenester. Men kan en gjør-det-yourselfer spare penger og fjerne spray fargetonen på en solfylt ettermiddag med et par enkle redskaper.

Instruksjoner

• Slukke nyansen med en ammoniakk renere og la den suge. Husk å spray kantene. renere ville seep i kantene og oppløse nyansen raskere. Når ammoniakk har satt, spray nyansen for full metning.

• Arbeide i barberblad i hjørnet av nyansen er kanten. Spray mer ammoniakk, deretter fortsetter å presse bladet under laget av fargetone. Holde arbeider høvelen og sprøyting ammoniakk til fargetonen begynner å løfte glasset. Ikke hastverk jobben. Ripping opp nyansen vil forlate en gunky lim lag som kan være vanskelig å skrape senere.

• Spray maling løsemiddel, hvis den barberblad ammoniakk metoden ikke fungere tilstrekkelig, og bruk en veldig fin spray papir til vann sand fargetonen fra glass. Bruke en bøtte med varmt vann på slutten for å vaske bort noen bremsestøv og igjen fra prosessen.

• Tørr glasset med en lofri håndkle når vinduet har blitt skylt.

Tips og advarsler

  • Ha sikkerhet og verneutstyr når du arbeider med farlige kjemikalier og skarpe verktøy.