Nnywellness.com

Hvordan kan jeg søk forbi trafikk billetter?


Gamle trafikk billetter kan forårsake drivere en rekke problemer. Hvis du har en tidligere billett på posten at du ikke har til å betale, kan det være en arrestordre etter arrestasjonen din. Gamle billetter kan også forhindre deg fra å fornye førerkort. Det er viktig å ta vare av gamle billetter før du ender opp med å betale en betydelig straff for dem. Innpakning opp gamle billetter kan rydde opp din lisens, fjerner din samvittighet og minske stress blir dratt over eller tailed av en politimann.

Instruksjoner

• Kontakt på Statens Institutt for Motor Vehicles kontor. State-spesifikk kontaktinformasjon finnes i ressurser-delen i denne artikkelen og de fleste DMV kontorer kan nås på telefon.

• Snakk i telefonen representant og be om informasjon om utestående billetter på posten. Personen du snakker med vil kunne få tilgang til disse postene for deg.

• Kontakt den lokale fylke kontoret som er ansvarlig for din billett. Staten DMV kontor representant vil gi deg fylkesnavnet og riktig kontakt informasjon som kreves for å få kontakt med tingretten. Snakk med den tingretten ansatt å håndtere endelige betaling av billetter.

• Din gamle bøter eller trene en betalingsplan, avhengig av hvilke alternativer som er tilgjengelige i fylket der bot ble utstedt. Får disse avgiftene ivaretatt vil holde deg trygg på veien og sikre førerkort forblir aktiv og lett å fornye.

Tips og advarsler

  • Mange fylker tilbyr online betalingsalternativer for trafikk billetter og spørsmål som "Feil kan vises." Arbeide med en tingretten ansatt eller bla gjennom nettstedet for å få en idé om alle betalingsalternativene tilgjengelig.
  • Gamle billetter kan bli registrert som en "feil å vises," betyr du kan ikke fornye lisensen til avgifter er betalt og kan bli arrestert.