Nnywellness.com

Hvordan koble til flere høyttalere til en TV


I denne tid med ekstravagante hjemmekinoanlegg er det ingen mangel på alternativer for personen ønsker for å forbedre lyden kommer ut av hans TV. Dolby 5.1 og 7.1 systemer kan gjøre lyd fra DVD-lyden som lokalt kinoer, men for de som ønsker en rask, enkel og billig måte å forbedre lyden som kommer ut av TV, koble til en grunnleggende hjem stereoplaten system kan være bare svaret.

Instruksjoner

• Identifiser lyd ut-kontaktene på baksiden av TVEN. TVer bygget fra tidlig på 1990-tallet på med audio-ut kontakter vil ha dem i form av RCA-kontakter. Kontaktene vil være fargekodet; en blir rødt og andre hvite.

• Identifiser lyd inn kontaktene på stereoanlegget. De vil noen ganger være kalt AUX-lydinngang. Akkurat som kontaktene på TVEN, disse vil være RCA-kontakter og vil være fargekodet på samme måte.

• Kjøre RCA kabler fra lyd ut-kontaktene på TVen til AUX in-kontaktene på stereoanlegget. Husk å kontrollere at å følge fargekodingen ved tilkobling; rød til rød og hvit til hvitt.

• Slå på TV og stereo og begynne å teste din optimalt lydnivå. Avhengig av kvaliteten på stereoanlegget og høyttalere tilkoblet, kan det være noen forvrengning hvis lyd som kommer ut av TVEN er satt for høyt eller noen unødvendige hvit støy hvis TV-volumet er satt for lavt. Når du bruker dette oppsettet noen nyere TVer, kan du bare kunne justere lydstyrken på stereoanlegget selv.

• Teste de annerledes hørlig profilene på stereoanlegget. Mange stereoanlegg, selv eldre enheter, vil ha forhåndsprogrammert hørlig profiler som følger med ulike bruksområder. Innstillinger som film eller teater, er vanlig på stereoanlegg uansett merke. Videre tilbyr mange nye stereoanlegg surroundlyd, som forbedrer auditiv opplevelsen.

Tips og advarsler

  • Fordi vanligste hjem høyttalere ikke er uavhengig forsterket, kan de kobles direkte til en TV med mindre TV aktuelle sender ut forsterket lyd.
  • Selv om risikoen for støt er mindre i en operasjon som dette, er det alltid best å slå av og koble enhetene gjelder fra deres stikkontakter når du arbeider med dem.