Nnywellness.com

Hvordan lage et Hologram bilde


Hvordan lage et Hologram bilde

Et hologram er en tredimensjonal fremstilling av et objekt. Ansette bruk av lasere, speil og en stødig hånd, kan alle lage et hologram. Lasere og holografiske utvikle kits er lett oppnåelig på linjen. På et mer avansert nivå, kan hologrammer projiseres til windows, vegger, eller tilsynelatende i løse luften lage imponerende bilder. Hologrammer er laget i holografiske bilder med mange av de samme prinsippene som brukes i Foto utvikling.

Instruksjoner

Ta bildet

• Plasser det diode laseren, ved hjelp av høyre vinkel-klemmer på lab stå peker direkte nedover. Sett klemmen på lab-stativ armen og den andre siden av klemmen på laser. Kontroller at det er solid knyttet for å redusere vibrasjoner.

• Plass en liten skål på en musematte å holde det fortsatt og fjerne mulig vibrasjon problemer. Bruk en liten heldekkende farger rett som er litt mindre i diameter enn din holografiske platen.

• Plassere objektet skal registreres i midten av små parabol og sted direkte under laser. Det ville være best å bruke noe lite og relativt flat, som en håndfull endring eller en kortstokk.

• Plass holografiske platen på varene på platen med emulsjonssiden, det klissete siden, vender ned. Holografiske platen bør være hviler på kanten av små rett og ikke selve objektene.

• Aktivere laser og la den varmes opp 10 til 15 minutter for riktig eksponering. Laserstrålen bør være pekte på midten av holografiske platen. Slik at laseren å varme opp vil skape et bedre bilde.

• Brett papp så det vil stå på sin egen rett over platen og sette den der. Papp bør bli brettet som et telt og være akkurat stor nok til å dekke hele platen uten å treffe den. Laser vil nå være pekte på og treffe papp.

• Slukke lyset i rommet. Det trenger ikke å være bek svart; en sikker mengde lys ville være en grønn natt lys fra tenkelig området eller en liten mengde lys som kommer fra et annet rom. Du bare nok lys til å se hva du gjør, siden for mye lys på rommet ville forstyrre dannelsen av hologrammet.

• Fjerne papp raskt uten å treffe på plate eller objekt. Etter ca seks sekunder, Erstatt det like raskt uten å forstyrre noe. Dette er i hovedsak lukkeren handlingen for laser. Når du har erstattet papp, kan du deaktivere laser.

Utvikle hologrammet

• Bland utvikle kjemikalier i tre 1-liters flasker. Se instruksjonene på kjemikalier du har valgt å bruke. Hver pakke har egen instruksjonene for hvor mye du legger til. Generelt blandingen er gjort i like deler av kjemikalier og destillert vann. Hvis du legger til 3 unser vann, ville du legger til 1,5 unser hver kjemisk blanding.

• Sette opp din utvikling skuffer i følgende rekkefølge: utvikler, skyll 1, blekemiddel, skyll 2 og tisse løsning. Hell bleke i blekemiddel skuffen og destillert vann til skyll skuffene bruk nok så holografiske platen er helt dekket i væsken. Blande de to første utvikle løsningene sammen i like deler, i din første brett så det er nok til å dekke holografiske platen. Du vil gjøre dette i et mørkt rom, siden alle spredt hvitt lys treffer platen direkte vil ødelegge utviklende prosessen. Wetting løsningen er en blanding av kjemikalier som bidrar til å binde bildet til platen permanent.

• Hold holografiske platen i utvikle løsningen, bruke hansker eller tang, før det blir mørkt, som kan ta fra 20 sekunder til minutter, agitating væsken lett hele tiden under nedsenking. Skyll i første skyllingsprosess skuffen i 20 sekunder.

• Plasser holografiske platen i blekemiddel og agitere før det blir klart. Denne prosessen kan ta opptil 3 minutter. Skyll platen i andre skyllingsprosess skuffen i 20 sekunder.

• Avslutt holografiske platen i wetting løsningen for et minutt, og plasser den stående mot en vegg. La luften tørr.

• Hold nyutviklet hologrammet opp en lyskilde slik at lyset treffer platen i en vinkel. Du vil kunne se et tredimensjonalt bilde av hva som var på tallerkenen din. Roterende holografiske platen vil gi forskjellige visninger av bildet. Bildet holografiske platen er hologrammet du nettopp opprettet.

Tips og advarsler

  • Vær forsiktig ved arbeid med kjemikalier. Bruk hansker og Les alt materiell som kommer med kjemikalier og kast dem.
  • Når du arbeider med lasere, er det svært viktig aldri å se direkte strålen av lys, fordi det kan skade øynene dine.