Nnywellness.com

Comcast fjernkontrollen fungerer ikke


Når fjernkontrollen Comcast på fritz, er bla gjennom hundrevis av kanaler mer kjedelig enn vanlig. Før du gir opp på kontrolleren, prøve et par ting å feilsøke det og du kan spare deg mye tid og penger.

Instruksjoner

• Kontroller og Bytt ut batteriene i fjernkontrollen. Ofte folk tror sine fjernkontroller er feil når batteriene er bare død eller satt inn feil.

• Kontroller at riktig kilde er valgt på fjernkontrollen. Comcast fjernkontroller kontrollere annet utstyr som TVer eller stereoanlegg, så du ikke kan kontrollere set-top-boksen når du tror du er. Du kan gjøre dette ved å trykke «Kabel»-knappen øverst på fjernkontrollen, sikte det på din kabel-boksen og deretter trykke kanal opp. Kanalen skal endre.

• Teste fjernkontrollen med et videokamera eller digital video kameraet. IR (infrarød) strålen er for fort for det menneskelige øyet å se, men når det brukes med et kamera er synlig. Mål fjernkontrollen på linsen på kameraet. Trykk en knapp på fjernkontrollen mens du ser i søkeren. Hvis fjernkontrollen fungerer vil du se en hvit lys blinker. Det er IR strålen.

Tips og advarsler

  • Hvis du har prøvd feilsøking og fjernkontrollen fremdeles arbeider ikke, du kan enten gå til en lokale Comcast kontoret eller kan ringe 1-800-COMCAST for å få en ny.